Sziasztok!
Mód vásárlás előtt állok és érdeklődni szeretnék, hogy milyen vélemény, tapasztalatotok van a Lost Vape - Thelema Quest 200W Box Mod-ról. Tartósság, pontos ellenállás mérés, teljesítmény leadás, tartósság.
Volt szerencsém használni ezt az eszközt. Egy súlyosabb dologról van szó. Semmi problémám nem volt vele viszont óvatosan vele mert könnyen eltörik a belső műanyag rèsze ahol a mágnesek találhatóak. Egy fèl mèterről esett le ès nagy kár lett belőle. Viszont ha megvásárolod fel tudok ajánlani egy börtokot ingyen akár mert nem tudom hasznát venni neki
Szia!
Köszi, ezt megnéztem már meg még pár másik videót is de érdekelne még azok véleménye is akik már régebb óta használják és nem szponzoráltak.
Megértem. Valahol itt a fórumon beszélgetünk a LV-termékekről nem a tartóságukról híresek. Régebben használtam én is .
Egy Hónapja van meg kb.használtam Blotto max al 60-70 watt körül de mostanában mesh lapos tankal használom.Nekem be jön…tartóság meg majd kiderül
Szia!
Nekem az egy akkus, 100 W-os változat van meg kb. fél éve.
A chip, a funkciók, a tudás ugyanaz, úgyhogy szerintem nagyjából releváns az információ.
Napi rendszerességgel használom, elégedett vagyok vele.
Sokak a tűzgomb kopásáról számoltak be, nálam ez nem jelentkezik. A gunmetal-carbon változat van meg, ez nem kopik.
A gombok atomstabilak, feszesen működnek, nem érzem, hogy kopnának vagy lötyögőssé váltak volna a használat miatt.
A három gomb nagyon kényelmes, nem kell 34 ujjal lefogni egy gombkombinációt, hogy valami beállítást eszközölj.
A mágneses akkufedél jó ötlet, könnyű használni, bár nekem az elején kicsit lötyögott, de picit összenyomva az U alakó rész felső, nyitott részét, most feszesen tart, nem lötyög.
Mint azt előttem elmondták, súlyra nem egy könnyű darab. Én egy 21700-as akkuval hasztnálom, de nyilván a két 18650-es darabbal sem fogja kevésbé húzni a zsebedet.
Az izzítási funkciókat (soft. normal, hard) kipróbáltam, de nem vettem észre lényegi különbséget, bár őszintén megvallva nem mélyedtem el a végtelenségig a tesztelésében.
Talán egy lassaban melegedő huzalnál számít valamit, ha normálról hard-ra állítod.
Mindent összevetve egy remek chip-pel elátott, jól összerakott, masszív modról van szó. Ha jó árban meg tudod venni, szerintem remek választás.
Szia, barátnőmnek questje van, egyáltalán nem ajánlom, olvasd el a bejegyzésem róla ha érdekel
Janikám első kérdésem 1 vagy 2 pálcás?
Szia! Ebben az árkategóriában sokkal jobb, megbízhatóbb játékosok vannak. Pl: Dovpo, Vandy Vape, GeekVape, Asmodus.
Próbáltam finoman jelezni…
Köszi a válaszokat.
A másik amit kinéztem az a Geek Vape - AEGIS Legend 2 L200 BOX Mod. Még nagyon tanácstalan vagyok.
Ha ezeket a típusokat nézegeted nézz rá a Vandy Vape Gaur18 és Gaur21 modokra.
Jó pár hónapja használom már, a 2 aksisat, szeretem igazából, jól használható. Előfűtés jó benne, aksikat iszonyat jól kezeli, viszint az a C keret… Recseg, ropog ezt leszámítva nagyon jó cucc.