Munkás mod vásárlás előtt állok, és nem tudok dönteni a lost vape thelema quest, és a voopoo argus mt mod kozott. Ajánlások, vélemények?
2 aksis mod érdekel?
L200 Geekvapetől?
Gaur 21
Vagy ùj vaporesso Armour széria
Ezek strapabiròak.
En szemely szerint L200 fogok venni majd.
Hozzá teszem egyik se zseb barát.
Mivel használnád?
Szia. Mi a munkád? Csak mert home office-ra szélesebb skálán mozog a gép választás mint egy mély tengeri búvárnál.
Most vettem egy vaporesso armour maxot, irtó masszív készülék nagyon össze van rakva. Csak ajánlani tudom.
2 db 21700assal 2-3 napig megy.
Ez mellett hajtok még egy geekvape aegis boost prot már vagy 2 éve.
Abba 1db 21700as szokott menni, másfél - 2 napig bírja.
Azon kívül hogy az akksi fedél alól már ki kellett szednem a gumitömítést ( mert csak így tudtam megoldani a menetproblémát) semmi baja.
És van még egy voopoo argus xt-m.
Azt is szeretem, elvileg “munkás” nak van promózva, emellett elég elegáns is.
Gyárban dolgozom, a geekvape elég jól bírja minden téren, remélem a vaporesso is legalább ennyi ideig kiszolgál majd.
Szóval mindkettőt(hármat) ajánlani tudom.
Én ssatlakozok @Hypnose -hoz, Gaur 21, ha az túl nagy és nehéz nekded akkor Gaur 18, már ha 2 akkus setup kell.
VandyVape-ben én még nem csalódtam.
1 akkusban gondolkoztam tovabbra is, valami masszív modban. Odin mini volt, csak sajnos nem birta a strapát. Targoncázok fele időmben, szóval birja az esést, meg a port
Ezért hajlok inkabb az argus felé, mert elvileg az Ip védett is valamennyire.
A geekvapet aegis gépek is elég masszívak, nekem van thelema solom, nagyon jó gép de munkába nem hoznám. Bár esett le csempére és nem lett baja, de azert mégis. Nálam inkabb a porállóság volt a szempont a meló miatt, Geekvape aegis maxot hasznalok adapterrel, van legend 2 is de a párom lenyúlta. A voopoot viszont nem tudom milyen, nem akarok ellene beszélni.
Voopoom volt, igaz mind ugy végezte hogy valami szét jött, kiesett, levált, kiszakadt az 510. Igaz az odin is így végezte elotte voltak a tesla wye-ok, havi 1elpusztult, de olcsó volt 2018-2019 környékén, meg nagyon könnyű Voopoo-bol az egy aksisok közül csak az első argus volt, az full műanyag, egy nehezebb tank elrantotta, de talán az birta legtovabb… a drag-ekhez, podokhoz képest. Munkás volt még a therionom is, de ott a bőr hullott szét, meg a fém része eléggé megkopott. Alapjában véve az odin húzta a legtovább, de azt már nem lehet kapni, csak a v2-t ami nekem annyira nem néz erősnek mint az elődje. Ismerősömnek az aegis legend 2 volt azt hiszem, de az se birta sokaig.
(Lehet mi nem feltjuk annyira a munkasmodokat, mert azért vannak )
Te aztán életbe tartod a kínai gyártósort.
Nem akarok baromságot javasolni, de javasolnék egy alternatívát.
Ennek a gépnek van akasztója. Lehet gyerekes, de ha a madzag megfogja nem esik le, és pluszba ip68-as is. Én lehet ezzel próbálkoznék.
Szerintem is ez lesz a nyerő, beépített akksis, minden, egybe van minden, mintha csak kiöntötték volna Akkor még a voopook is jók, mint régen… Utoljara az x-et próbáltam, remélem sok újdonság nem lesz a belsejében.
Köszi a megerősítést mindenkinek, és a tippeket
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.