Üdv Mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni:
Amennyiben valaki tud működő beszerzési forrást akár a squonk, vagy akár a sima belső tartályra nézve kérem ossza meg velem. Nekem sajnos nem jött össze, a gyártó meg eddig nem válaszolt.
Ugyanitt, ha esetleg fiók mélyén, padlás poros rejtekén, táska alján, hűtőben-spájzban kihasználatlanul megbújik valakinél bármelyik készség és megválna tőlük kérlek keressetek!
Jelige: a reményhal meg utoljára…
Köszönöm, hogy elolvastátok.
Küldtem neki én is pár linket, de nem tudom olvasta-e. Lengyeleknél van még 2 db tároló (nem squonk) palack. Olcsó a szállítás is, 3.97 euró. 8.58 euró a 2 db, szállítással együtt.
Igen, tört a pöcök. Mondjuk pályafutása elején, mikor első és egyetlen alkalommal kiszedtem a tartályt látszott a gyenge pontja. Akkor eldöntöttem, hogy nem szedegetem ki. Kettő ilyen készülékem van, az egyik csak squonk-ra (itt marad a helyén a tartály, mert alulról töltöm) a másik pedig normál tankokhoz (itt meg a tankot veszem le töltéshez). Működött is volna a terv, de nálam a modok/tankok még soha nem estek le 1,5 méternél alacsonyabbról… És ezt már nem bírta a pöcök. Elmés a nyomtatott módosítás, ugyanakkor bosszantó, hogy eleve miért nem lehetett egy kb R0,5mm-es rádiusszal legalább megerősíteni tőben gyárilag ezt az alkatrészt.
Én a wotofo profile squonk moddal jártam így. Leesett itthon és belül eltört egy műanyag, mivel sok pici darabra és a fele ki is hullott nem lehet ragasztani azt már.
Talán egy rugalmas ragasztó jó lehet.
(Nálam az elem érintkező/squonk érintkező tartója tört el)