Lost Vape Centaurus Quest BF Squonk tartály

Üdv Mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni:
Amennyiben valaki tud működő beszerzési forrást akár a squonk, vagy akár a sima belső tartályra nézve kérem ossza meg velem. Nekem sajnos nem jött össze, a gyártó meg eddig nem válaszolt.

Ugyanitt, ha esetleg fiók mélyén, padlás poros rejtekén, táska alján, hűtőben-spájzban kihasználatlanul megbújik valakinél bármelyik készség és megválna tőlük kérlek keressetek!

Jelige: a reményhal meg utoljára…
Köszönöm, hogy elolvastátok.

8 kedvelés

nem tudom mennyit segít, google-ben harmadik találat volt ami legitnek tűnt.

4 kedvelés

Sajnos nem szállítanak ide már .. maximum egy emailt meg ér ,hátha ..

5 kedvelés

Szia!

A squonk tartály pöcök törése miatt keresel újat?

Mert ha igen redditen láttam egy csávót aki “kijavította” amire a szerencsétlen gyártó képtelen volt.

szerk.

Meg is van a bejegyzés.

https://www.reddit.com/r/Vaping/comments/125q03h/do_not_purchase_a_lost_vape_centaurus_quest/

7 kedvelés

Szia :waving_hand: Érdemes lehet megkérdezni GilbertSE-t is, talált egy görög shopot ahol van még raktáron. :slightly_smiling_face:
Lost Vape BF Centaurus Storage Bottle

6 kedvelés

Küldtem neki én is pár linket, de nem tudom olvasta-e. Lengyeleknél van még 2 db tároló (nem squonk) palack. Olcsó a szállítás is, 3.97 euró. 8.58 euró a 2 db, szállítással együtt.

6 kedvelés

Kedves Ralf!
Köszönöm szépen! Megnézem mindenképp

6 kedvelés

Igen, tört a pöcök. Mondjuk pályafutása elején, mikor első és egyetlen alkalommal kiszedtem a tartályt látszott a gyenge pontja. Akkor eldöntöttem, hogy nem szedegetem ki. Kettő ilyen készülékem van, az egyik csak squonk-ra (itt marad a helyén a tartály, mert alulról töltöm) a másik pedig normál tankokhoz (itt meg a tankot veszem le töltéshez). Működött is volna a terv, de nálam a modok/tankok még soha nem estek le 1,5 méternél alacsonyabbról… És ezt már nem bírta a pöcök. Elmés a nyomtatott módosítás, ugyanakkor bosszantó, hogy eleve miért nem lehetett egy kb R0,5mm-es rádiusszal legalább megerősíteni tőben gyárilag ezt az alkatrészt.

5 kedvelés

Nagyon tud… Köszönöm szépen!

3 kedvelés

Én a wotofo profile squonk moddal jártam így. Leesett itthon és belül eltört egy műanyag, mivel sok pici darabra és a fele ki is hullott nem lehet ragasztani azt már.

Talán egy rugalmas ragasztó jó lehet.
(Nálam az elem érintkező/squonk érintkező tartója tört el)

5 kedvelés

:thinking::joy:
scratch tape GIF by Choisis ta route / Choose your way

5 kedvelés

:cry:

3 kedvelés