Liquidhall bezárt?

Sziasztok!
Liquidhallról rendeltem eddig mindent is, de tegnap szembesültem vele, hogy az oldalt bár feldobja a Google, de nem elérhető. Most akkor mi van?
Még egy utolsó 40 kilós csomagom lapul a szekrényben, azzal egy szűk fél évre megvagyok, de utána? :joy:
Ti honnan vesztek alapot, aromát?

Fontolgatom a gyakori szlovákiai kirándulásokat, ha már a rendeléseknek gatya… Ez lehet reális opció?

1 kedvelés

Edge böngészőből működik, minden OK! :saluting_face:

9 kedvelés

tegyük sajnos hozzá, hogy egyelőre

6 kedvelés

Nekem is vpn kell hozzá … De már K… rég … a horvát helyzet jelenleg változatlan …

6 kedvelés

És vajon legyek-e elég bátor rendelni is…? Eddig sohasem volt problémám, megérkezett minden. Na de most, így? Hát nem vagyok boldog

7 kedvelés

Természetesen mindent úgy mint eddig . . Rendelj nyugodtan

8 kedvelés

Szia
Bátran rendelj, az én cuccom is a kosárba van. Semmi be zárásról nem tudok. 4 éve tőlük rendelek :+1::+1::+1:

7 kedvelés

Sziasztok!
Úgy látom,hogy szabadságon vannak január 6.-áig.

6 kedvelés

Én csak 3 éve, ezért is lepődtem meg annyira most. De akkor már nem is vagyok annyira kétségbe esve. :grinning:

8 kedvelés

Szia!! Nyugodtan rendelj!!

6 kedvelés

Szia!
Ne parázz,Francia,Spanyol,Görög,Olasz vonal egyenlőre
működik.:slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Igen 6 ig zárva. Addig én sem tudok rámozdulni.

5 kedvelés

Én rendelnék, ha kellene valami, úgyhogy szerintem legyél bátor! :wink: :face_with_hand_over_mouth:

7 kedvelés

Nekem már ott sem megy a rendelés.

4 kedvelés

Akkor valamit rosszul csinálsz!! Vagy a vpn nincs bekapcsolva!! Nekem működik!

Lehet rendelni is normálisan!!

6 kedvelés

Minden magyar IP címet blokkolt a magyar hatóság, így a legtöbb ismert webshop csak VPN használatával érhető el jelenleg.
Nem a weboldal van letiltva, hanem a magyar IP címről nem lehet elérni ezeket a shopokat.
Nem kizárt, hogy a nagyobb forgalmú olasz, spanyol, francia stb shopokat is blokkolni fogják hasonló módon, köszönhetően a dohánylobbinak.
Mivel schengeni övezetből rendeltek,és futárszolgálat viszi a rendeléseteket, nem kell aggódni, kézbesítve is lesz pár napon belül, ahogy eddig is.
15 éve működünk, és szeretnénk még sokáig kiszolgálni Benneteket.

Üdv

Vaperfater
Liquidhall.hr, TRIvap d.o.o , Croatia

17 kedvelés

Szia Zsolt!
Köszönjük szépen a korrekt tájékoztatást.

6 kedvelés

Kérdéseiteket itt, ezen a fórumon is szívesen megválaszolom, keressetek bátran!!

Üdv

Vaperfater

13 kedvelés

Akkor légyszives nézd át tüzetesen az Edge beállításaidat. Tuti működni kell neki. :saluting_face:
Roman Reigns Sport GIF by WWE

4 kedvelés

Ezzel a bővítménnyel működnie kell.Csak hozzá kell adnod az Edge böngészőhöz,és be kell kapcsolnod.(aztali gépen,laptopon)
Mobilon,használj Opera böngészőt,abban alapból benne van a VPN.

7 kedvelés