Sziasztok! Eddig a vaperstore.eu oldalról rendeltem, mivel elégedett vagyok velük. Viszont a mai nap is szerettem volna rendelni, de nem elérhető az oldal. Esetleg tudja valaki, hogy ez pillanatnyi hiba, vagy teljesen megszűnt az oldal? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv: Kata!
Szia, letoltottem a rendszert, nekem is beadta így már az oldalt, viszont ha ramegyek egy termékre, nagyon lassú és nem adja be, szóval nem tudok rendelni. Hozzá tenném nem vagyok internet guru.
Ez kicsit furcsa,èn nem vagyok regisztrálva azon az oldalon,de vendègkènt is viszonylag gyorsan bele tudtam tenni a kosárba kèt aromát.
Az mèg egy próbát megèrhet,hogy bezárod az Opera böngèszőt,ès újra indítod,talán utánna gyorsabb lesz az oldal.
Megprobalom, köszönöm szépen a gyors segítséget.
Sajnos, most már egyáltalán nem enged be, ugyanazt írja ki mint a Chrome, hogy nem elérhető az oldal. Fura, próbáltam a liquidhall és a liquidcity oldalt is betolteni és egyiket sem engedi , kezdem azt hinni a készülékkemmel van gond.
Szia! Ha rendes asztali Chrome-ot használsz, akkor töltsd le a Touch VPN bővítményt. Nagyon egyszerű használni. Utána, ha aktiválod, akkor minden be fog jönni
Ez lehet az oka:
“ TÁJÉKOZTATÁS
Tájékoztatjuk a felhasználót, hogy a jelen honlapon közzétett tartalom, mint elektronikus hírközlő hálózat útján közzétett adat hozzáférhetetlenné tételét a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága az SZTFH/2325-8/2024 számú döntéssel elrendelte. A hozzáférhetetlenné tétel elrendelésére jogosulatlan dohánytermék-kiskereskedelmi tevékenység miatt került sor. A hozzáférhetetlenné tétel elrendelésének jogalapja a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény 1. § (4) bekezdése, 3. § (1) bekezdés 15. pontja, 23/E. § (1)-(4) bekezdése, valamint a 23/F. § (1)-(2), (4) bekezdése.