Liquid Hall -os futáros keverentyű

Huuh, azért ez is szép történet. :triumph:

En nem akarom vedeni se a hazai futarokat se a postat, mert vannak hibak, de laktam UK-ban, ahol a posta a cuccaimat nemes egyszeruseggel bebaxkodta a bokrokba (ez szamolva az angol idojarassal konyvek eseteben igen remek volt, foleg h ertesito sem volt, h "he paraszt, nezz szet az udvar bokraiban) a futarok meg a letezo osszes szomszed boltba beraktak a csomagjaimat, mikozben otthon voltam, mer’ nem talaltak. Teny h futarszolgalat teren tobb evtizeddel kesobb leptunk a bizniszbe, es a postank logisztikaja sem csucsszuper, de az osszes ertetlen meme kiult az arcomra anno, amikor egy USA-bok erkezo csomagom, a szigetre erve mar nem volt kovetheto, es bemetem a postara ahol kozoltek, h a csomagot a postan keressem, es ne itt, mert ez a posta…mire oszkart erdemlo activitivel kideritettem, h a posta, ahol csomagot adok fel (post office) es a posta (royal mail) nem ugyanaz. Utobbiban (mint itthon is) kozoltek, h a szigetig tudom kovetni az trackinget, es lovesuk nincs, h hol a cuccom.

6 kedvelés

Nekem egyáltalán nicsn rossz tapasztalatom se a postával, se a fuárokkal, sőt engem még a postáról fel is hívtak, hogy van ott csomagom, menjek be mert vissza fogják küldeni. Pedig tényleg nem ma kezdtem. Igaz ez Pest mellett van, lehet vidék rosszabb.

4 kedvelés

Vidéknek vidék, de Mo 7.ik vagy 8.ik legnagyobb városa.
Igazából még ez sem zavarna sőt be is mennék érte,
csak kapnék tőlük egy kurv@ üzenetet hogy, haló.

Hát azért háborogjanak az Angolok, én meg háborgok itt :slight_smile:
(Az más kérdés, hogy mit érek el vele…(semmit))

Alapvetően nekem sem volt eddig sosem bajom a nagyobb cégekkel(GLS, DPD…) Itt alapvetően az a baj, hogy felajánlanak egy ingyenes alternatívát ami silány minőséget hoz magával és elégedetlen vásárlót. Legközelebb egyértelműen kifizetem a DPD-t, csak gondoltam egy próbát megér, még nem ismertem őket. Egyébként semmi mást nem kellett volna csinálnia a Fámának mint kerítenek egy üres nem átázott dobozt és átpakolják oda a cuccokat. A jegyzőkönyvből látszik, hogy volt ott egy raktáros és egy műszakvezető. Tovább tartott megírni a papírt és így “csomagolni” :slight_smile:
Hozzáállás és customer care kérdése Az egész.