Liquid bázis kérdés

Elvileg ilyen a 80vg/20pg Euliquid Base VG80/PG20 0mg 250ml 1pc | www.euliquids.com
Az oldal alján ott a contacts…kérdezz rá esetleg.

Ha leméred csak a benne lévő cuccot és az 1.2x nehezebb mint 250g akkor az 80vg/20pg :wink: Amúgy meg ahogy írták…ha sűrűbb mint a víz akkor nem tiszta pg.

3 kedvelés

Pont ez a bajom a cukrászokkal, hogy kilóra adják. Amúgy 99,9 % -nak írják, és már két éve azt szívom: Glicerin 99,9%-os 1kg-os - Cukrászdiszkont webáruház Csak éppen a kiló glicerin az kábé 7 deci. A PG valamivel több. Úgy csinálom, egyszer veszek mindkettőt, máskor csak VG-t, és a kimaradt PG-vel keverem. Annyira nem érdekel, menyire jön ki, mert a shopok is 70/30, 30/70, 50/50, meg még most látom 80/20 arányban is árulják. Valóban a tömény VG egyetlen baja, hogy sűrű, és dryhitel. Mostanában is előfordul, hogy a teljesen jól vattázott kazánok valamelyike reggel a fűtetlen hidegből elővéve dry-hitel. Remélem, hamarosan eljön a nyár. Akkor meg a nagyon meleg idő lesz a bajunk.

3 kedvelés

Én 70vg30pg-t használok 17 Watton és még nem volt dry heat.(hideg téli utcán sem) Normális vattát kell használni, normális mennyiségben, Ajánlom 2.5mm-es tekeréshez mtl-re a Vapefly Cotton Clouds vattát, milliméter pontosan felében használva. Én imádom a forró nyarat…váltok is 80vg-s alapra.
Melegben még senki nem fagyott meg! :index_pointing_up::rofl:

4 kedvelés

Ez tiszta PG. Már többször láttam az euliquidnél hogy nyomdahiba volt.

3 kedvelés

Igazából ezt csak úgy tudod megnézni mennyire sűrű.A pg olyan mint a víz egyáltalán nem sűrű. A tiszta a vg meg olyan mint a méz. Vagy leméred de ez meg azért körülményes mert nem lehet tudni a falkon súlyát .( a vg nehezebb) De én igazából azzal próbálkozni hogy egy fecskendőbe felszívnák 5 ml kb és megnézem milyen sűrű, Ha nagyon sűrű akkor vg olyan mint a méz. Ha pg akkor nagyon folyékony.( olyan mint a víz )