Liquid aromával mi a helyzet?

Sziasztok!
A fent említett bolttal mi a helyzet szigorítás terén? Úgy hallottam, vagy valahol olvastam, hogy nem szállítanak liquidet, vagy bármilyen folyadékot. Igaz ez?
Master of vape volt számomra a legjobb bolt, viszont bezárt. :disappointed_relieved: Liquid aroma a másik, de róla nem tudok semmit.

Szia,

Pár hete rendeltem tőlük aromát és pár longfill-t, minden gond nélkül megjött foxposttal.

Pár terméket hivatalosan csak személyes átvétellel lehet megrendelni (úgy tudom hogy erre is van megoldás)

6 kedvelés

lesz szigoritás brutál árak lesznek de , lehet rendelni ugyanugy mindent, szállitanak mindent IS :slight_smile:

4 kedvelés

Igen, célszerűbb a francia webshopok felé kacsintgatni, főleg hogy szerintem pár termékkategória (pl shortfillek) erősen limitáltan lesz elérhetőek a kivetett adó miatt…

6 kedvelés

Nagyon szegényes a kínálat, sokminden kifutott, vagy nincs raktáron. Ez a bolt is készül bezárni? Vagy jövőre újratölt, csak már az adós termékekkel?

2 kedvelés

@Liquid-aroma.hu is regisztrálva van itt a Vaperinán.
Úgy vèlem,Ő leírhatná a kèrdèseidre a válaszokat.

5 kedvelés

Most nézem a bázisokat, és egy 1 literes kiszerelés jövőre 114 ezer ft lesz? Nem tudom elhinni. Akkor érdemes lenne venni egy nagyobb tétellel mégha most nem is kell, nem?

Ha Neked csak az ott kapható bázis felel meg,akkor mindenképpen érdemes bevásárolni belőle amíg ilyen áron van.

2 kedvelés

80 ezerét adok én majd neked :imp: …és máris sporolsz 34k-t :rofl:

4 kedvelés

Igazából Revolute. Eddig ezt használtam, ezt szokom keresni. Persze vehetnék más márkát is, de nekem ez a mizériám, hogy ha van egy jó, annál leragadok. :sweat_smile:
Amég tudok Revoluteot szerezni addig lesz az, aztán majd lesz valami.

2 kedvelés

Deal :handshake::laughing:

4 kedvelés

Ajánlom figyelmedbe: https://www.kumulusvape.fr/bases-revolute/14283-base-diy-vegetale-5050-revolute.html

Minden hó első hetében -30% akcióval nem rossz deal.

4 kedvelés

Alaplére sajnos nem érvényes

3 kedvelés

Ha nem vagy PG érzékeny akkor a Floravitás PG/VG ugyanez. A felesleges felárat inkább költsd aromára.

5 kedvelés

Talán még jobban bízom a Floravita-ban, mint “egyes” “különleges” alapokban…

7 kedvelés

Oh, lehet…

De első vásárláshoz van 10% kupon, illetve időnként van minden terméket érintő akció.

Lényeg hogy Revolute cuccokat (is) megéri a franciáktól venni.

5 kedvelés

Igencsak megéri :blush: Én a növényi Revolute alaplét veszem/vettem Kumulusról.

5 kedvelés

Igazad van,már csak 1L vg van itthon :roll_eyes:

6 kedvelés

Jó, hogy írtad mert le kell csekkolnom a készletet mert elfelejtettem :rofl: Összevissza dugdostam a készletet.

7 kedvelés

3 deci alaplevem maradt :scream: Januárban kell Flórázni… (Liter alatt ők nem adnak? Nekem alig kell vg, fél liter kell 2.5 liter alaphoz).

5 kedvelés