Sziasztok
Az lenne problémám hogy vampire vape shortfilleket szoktam szívni eddig nagyon jó ízeket adott de az új rendelésem a szokásos 18 mg nikotin só helyett most 20as került megrendelésre ez lehet oka annak hogy kapar a gőz vagy valami hiba van a levekkel?
Szia István!
Én már jártam úgy, hogy meghagyva az eredeti tekerést, újravattázáskor a tekercsek magassága elállítódott, magasabb lett a poziciójuk a levegőzőnyíláshoz képest…
…aztán ez a megemelkedett torokhatás (th) majdnem lelökött a székről, amin ültem. Lehet, hogy a tekercsed poziciója egyszer csak nem a megszokott állásában került, magasabb lett?
Itt a bűnös, ez volt az a bizonyos rdta:
Gondolom, 18-ról a 20-ra, ilyen erősségnél nem biztos, hogy drasztikusan ütne a különbség …
így van…ilyen velem is gyakran megtörténik mikor sietve cserélek vattát…akkor jön, hogy szétszedés és a bevattázott coil-ra rányomni picit
Szia Samu
Erre én is gondoltam hogy az építésnél rontottam el valamit de akárhogyan próbálkoztam nem javult . Utána elővettem egy mesh tankot és ott is ez a “hiba” jelent meg
Szia Zsolt
A vattát beáztattam, gyanakodtam a vattára is hogy nem megfelelő amit használok de mivel a mesh porlasztó is kapar így már csak a liquid maradt mint hiba lehetőség
igen, így kizárásos alapon csak az. Akkor teszteld másik liquiddel is…más aroma, alaplé, nic só…aztán a végén még akár az is kiderülhet, hogy pl a szervezeted nem bírja a 20mg-ot. “Sok változós egyenlet ez”
Szia!
Csak a tisztánlátás végett ha jól értem az eddig vásárolt shortfillt (ami kész 50ml/100ml liquid csak booster kell bele) egy 18 mg nikotin sóval öntötted fel ami 10ml kiszerelésben kapható. De most a 20mg-os kiszerelést tudtál venni.
Nem lehetséges, hogy nikotin só booster helyett csak nikotin boostert vettél?
Az 13év vépelés után még engem is kaparna
Amúgy a “rányomni picit”-et én úgy értettem, hogy ujjal…hogy közelebb kerüljön a bevattázott coil a légbeömlőhöz (ha az alatta van)
Mondjuk így, hogy a poris is hasonlóan kapar már felesleges
Szia
Igazad van nem só volt hanem booster és ez lesz a gond, ezt meg tudom oldani azzal ha nullás alapelvet öntök hozzá?
Hát nehezen mert akkor az ízek veszek kárba. Sajnos ez ilyen marad… Kaparós
Nikotin só esetén nincs torokhatás csak bódulat amit a nikotin okoz. Ezért is szeretik sokan.
De a kaparás gyengébb lesz? Mert így esélytelen hogy elszívjam.
Ha már hozzászoktál a nikotinsóhoz akkor szerintem 2x higitás mellett is kaparni fog. Ki kell próbálni. Nem veszítesz vele semmit csak alaplevet
Köszi akkor próbálkozom de ha nem javul akkor hagyom veszni és rendelek új leveket
Mégegyszer köszi
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.