Jól néz ki
Drag X plus
Nekem pehelykönnyű
Az eliquidtrafik irja, hogy a legkönnyebb mod készülék a piacon.
És nagyon szép
Szia!A Smokot azért gondold át elég rossz neve van…legalább is szerintem.
Én sem rosszból mondom, de tényleg elég rossz híre van… De nem befolyásolni akarunk, akkor is veled örülünk, ha ezt veszed meg. Csak én inkább a Voopoo-ra szavazok.
Hát nem a minőségéről híres, de én már nem merek szólni, a vaperossos téma után.
Aspire elég jó dolgokat csinál ebben az ár sávban…
A Vaporesso-ból lehet kifogni jókat. Aminek semmi baja. De ha már így vagyunk, én a Smoant-ot is ide sorolnám.
Igen, volt paradoxom, de inkább egy picit drágábban. Az innokinon is tetszettek nekem.
Szerintem egyébként ebben a bugdet kategóriában az a lényeg, hogy ne egy modra támaszkodj csak, legyen 2-3-sok, hogy lehessen cserélgetni és akkor nagyobb eséllyel fogják tovább bírni. De a smok még innen is kilóg.
Vaporesso az egy talány attól számít a mínősége,hogy Csen csinálta vagy Wong…
Paradoxok 35€-ert mentek multheten kumulusonMost van naluk az uj zelos 40€ alatt,vagy a finixx most akciosan 25€,as egy szep mod szerintem,nagy kar az a gusztustalan felirat az oldalan.
Abszolút egyet értek. Én a modokkal már úgy vagyok, hogy ezt a 10-12 ezer forintos árkategóriát elengedem, és közelítek a 20ezer felé, hogy ne keljen hamar újat vennem. Természetesen, ha több van redukálódik a hiba aránya. A Voopoo az ami a maga 15 forint körüli árazásával (van persze olcsóbb is közte) tartja az erős középmezőnyt, szerintem. De természetesen van feljebb.
Hú banyek, Ivett, ne haragudj!
Nem haragszom, jó hogy írtátok! Csak most megint agyalni fogok
Az azért nem rossz, én 50 körül vettem SM-ről, szerintem 5-6 hét alatt meg is jött
Majdnem elcsabultam,de most tobb modom van mint tankom
Én is szép lassan felkúsztam a 20k-s kategóriába, igaz a jac vapourt és vaponautot olcsósítva vettem @Elek_Segits -nek köszönhetően, mert ezek már inkább a 40k-s kategóriák. De minek számolgatni? Ami volt, az megtörtént.
Erre tudok egy jó megoldást.
Persze ismerunkKepzeld mar 6 hete nem vettem hardware-t