Hát bszarok, amikor én vettem sehol nem volt, csak a gyártó oldalán, valami 30k+postáért. Na, mindegy, így is olcsóbban vettem még ennél is.
Én itt vettem enyiért…
Én sem.
Sokat.
Az enyém is szerencsére patika állapotban jött.
Kedves Ivett ha már igy le szóltam a választottad ájánlanék egy modot:https://www.vaporism.cz/mody-eleaf/eleaf-istick-power-2c-box-mod-160w-18650/ Deaz oldalon is érdemes kutakodni a rendelést elmondjuk,hogy kell kivitelezni…
Látom látom 2akkus nekem bejön
Köszönöm szépen, sajnos pont ezt a robusztus méretet akarom elhagyni, nem csak a súlyát néztem
Köszi, már kalandoztam itt, de majd tüzetesen megnézem
Hát a paradoxal embert lehetne őlni, már ha hozzávágnád valakihez.
Igen?Akkor masziv nekem való…
Nekem nem jött be, túl nehéz volt, nem tetszett a klikk érzése és macerás az akksi csere. De érzésre minőségi cucc. Ja és nem látod a kijelzőt, csak ha leszeded a “tűzgombot”.
De dna75 kompatibilisnek néz ki…van itt a polcomon egy pár deszka… lehet átlehetne épiteni…
Szia Ivett. Sikerül modot találnod? Én is nagy keresésben vagyok. Valami olyasmit kéne találni amire nem kéne gondolkozni, hogy mekkora tank fér rá.
Szia Brigitta!
Igen, végül a drag x plus pro-t rendeltem meg, mert elég könnyű és jó. Belseje műanyag, külseje fém és bőr. Erre rámehet egy 24 mm -es is! Annak utána kell járni mennyi a legnagyobb, ami még ráfér. Erre rendeltem a 22 mm-es berserkert. Direkt a súlyra és méretre mentem, hogy rohangálosra jó legyen és ne húzza le a zsebem. Jövő héten megjön a mod és akkor meglatom milyen
Várom majd a vèleményed
Oké, mindenképp leírom!
Hol lehet csak a modot vásárolni? Én csak kitt be találtam eddig, vagy csak nagyon béna vagyok. Bár nekem még a swag 2 is a listámon van, de a drag mutatosabb.
Én a kumulus-on vettem, de a lapetite is árul, csak arra figyelj hogy a drag s az belső akkus, nem cserélhetős!