Na, már professional is van? Szaporodnak ezek a dragx-ek.
Köszi szépen, ezt néztem! Elvan mentve wishlist
Igen tudom, hogy beépitett. Nem bír ki egy napot? Szomorúan hallom
Nálam nem bírt, de ugye senki nem tudja előre, hogy milyen állapotban van az akksi. A z50 jobban bírta, ha jól emlékszem az talán elvolt 1 napot, de nem esküszöm meg rá.
Én nem javaslom fő modnak ezeket a beépített akksis cuccokat, sokadiknak oké.
Ha meghal az akksi, kuka a mod, töltés közben nem tudod használni, ha kicsi, akkor az akksi nem bír egy napot se, ha nagy, akkor meg mi értelme, vehetsz cserélhető akksist. Szóval szerintem csak hátrányuk van.
Igen, én is így vagyok! De gondoltam útra ezt vinném, a pico meg jó lesz itthon
Én is ezért vettem a target minit, meg a z50-et, de közben lett 2 akira, ami sem méretben, sem súlyban nem sokkal több, a barna lg meg megy 2 napig. Igaz én mindig elfelejtettem tölteni a piciket, szóval egyértelműen nem nekem valók.
Az aspire onixx sem az a nehez mod,2000mah-as akksi,egy napot bir siman mtl-ben.Rajtrakeszen ennyi a sulya
Köszönöm, ez elég korrekt! Megnézem mindenképpen
https://www.elektronikus-cigaretta.hu/elektronikus-cigaretta/eshop/0/0/5/3895-Kek-Vapefly-Optima-80W-18650-Pod-Mod-keszlet
ilyet vettem kb 1 honapja
Szia Ivett. A Vaporesso gtx One 82 gramm
Ő sztem könnyű beépített 1 akkus mod leszÉs mivel Vaporesso,rossz csak nem lesz(Ez csak az én véleményem)
Köszönöm mindenkinek a segítséget, egyik mod sem sokkal könnyebb annál, ami most van, szóval most marad ez
Ez a smoke fortiz szimpi, csak a cigabuy és everzon-on van. Nem tudsz valami eu-s boltot?
Hogyne tudnánk
Köszi szépen én is arra gondoltam
Csak szólok, hogy 50 eur felett ingyenes a szállítás
Köszi, rájöttem amikor megpakoltam a kosarat tudod ez is kell, meg az is
Én ne tudnám!
Köszi, látom, de ezen a héten még nem biztos, hogy rendelek, szerintem csak jövő héten