Értem, köszi szépen
Swaggal csak óvatosan, a festett változatoknál a kupak festése síralmas, gyorsan kopik, és könnyen sérül.
Nálam még mindig ép, pedig ez a “zsebes” modom.
Mondjuk aki földhöz csapkodja…Szerintem szikével is kapargattad, csak nem mered bevallani
Hát nekem a kék kupakjának az éle szinte azonnal elkezdett kopni, pedig nem használtam 2 hetet, ja és azt sem bírja, ha leejted.
Mondjuk a vaporesso sohasem volt a minőség szinonimája.
Illetve a kupak menete is kalap kaki, pedig egyébként egy egész jó kis mod lenne.
Hát nekem évek óta megvannak Revengerek is és azoknak is kutja bajuk.
Szerintem ha nem favágó lennél, hanem valami intelellektuális munkát végeznél, akkor az a készülékeiden is meglátszana
Nekem armour pro volt még, annak meg ha leraktad az asztalra kinyilt az akkufedele a seggén.
De egyébként sokan panaszkodnak a vaporessok minőségére, úgy látszik te valami csókos vagy, ezért nem a selejtekből kaptál. Vagy csak a lányos kezedben nem sérül meg úgy, mint egy igazi férfinak.
Btw nagyon kevés festett mod van, ami nem kezd el kopni idővel, még a drágább szegmemensben is jellemző.
A legjobb megoldás 5-10 mod, és akkor tovább bírják, ha cserélgeted.
Szia Ivett!
Igaz ez már elkelt,de
https://vaperina.cc/t/elkelt-par-elado-dolog/7455?u=john
egy EHPRO MOD 101 esetleg?
Igen @Ispy nézem a tesla már sehol nincs, a másik hát nem annyira szimpi, meg csak fekete, fehér van
Köszi ezt megnézem, mert mintha volna belőle már újabb valtozat is különben ramegy egy 22-es tank?
Akkor még van az ultroner alieno, ami nem fém, aztán én ennyit tudtam.
A többi már high end 3d nyomtatott cucc 100k felett. A fémek meg nem könnyűek általában. De a swag 2 is már kifutott, azt is nehéz találni.
Köszönöm szépen a segítséget! Igen tudom azért is ez a dilemma
Ezt néztem még, erről valaki tud valamit?
HUF 13,606.00 10%OFF | Original Eleaf iStick Rim C Mod 80W TC box mod fit single 18650 battery Electronic Cigarette VW / Bypass Mode vape kit
a specifikációja alapján 22mm az átmérője.
Ez szuper, akkor megnézem közelebbről
itt azt írják,hogy hamarosan rendelhető.
https://www.eliquidtrafik.hu/Ehpro-101-50W-TC-MOD-Silver-d1564.htm?tab=description
Köszi, innen nem veszek 2-3 hétig kotlanak rajta, pedig csehek
Ezt az oldalt csak példaként hoztam fel.
szvsz,máshol kevesebb pénzért is hozzá lehet jutni.
Jah oke, megnézem mindenhol