Ladybug – Daft Pink

Ladybug – Daft Pink

A mai teszt alanya a Ladybug “Daft Pink” nevű aromája, amely ígérete szerint a sajttorta, mangosztán és eper különleges ízvilágát ötvözi. A francia gyártó 15%-os hígítást javasol 50PG/50VG arányban, ami az 5 eurós árat figyelembe véve igazán kedvező mennyiséget biztosít. A tesztelt termék 10 ml-es kiszerelésben érkezett, és a francia taklope webshopból szereztem be.

Első benyomások

A flakon kibontásakor édeskés, savanykás illat fogadott, amelyet azonban nehéz volt konkrét gyümölcsökhöz kötni. Valószínűleg azért, mert a mangosztánt eddig még soha nem kóstoltam. Utánanézve kiderült, hogy ez egy trópusi gyümölcs, amely kiegyensúlyozottan édes, ugyanakkor frissítően savanykás, a citrusfélékre emlékeztető jegyekkel. Ez meg is magyarázza az aroma alapját, amelyet a mangosztán dominál.

Tesztbeállítások

A tesztet egy DL RTA tankban végeztem, single coil felépítéssel, 0,55 ohm ellenállással, 22 wattos teljesítményen.

Ízélmény

Az első slukk azonnal meglepett: a mangosztán édes-savanykás íze intenzíven robbant elő, mintha egy frissen felszeletelt gyümölcsbe harapnék. A mangosztán lágy édességét és fanyar frissességét tökéletesen támogatja az eper, amely a háttérben halk, de meghatározó jelenlétet biztosít. Mindehhez a sajttorta krémes és desszertes karaktere ad egyedülálló, harmonikus alapot. Az ízvilág egyszerre édes és savanykás, nagyon gyümölcsös, ugyanakkor a tortás körítés különleges eleganciát kölcsönöz az aromának.

Az édesítés is rendben van: nem túl cukros, hanem inkább természetes édes jegyekkel dolgozik, ami nálam hatalmas pluszpontot jelent. Korábban már kóstoltam más Ladybug aromákat is, de a “Daft Pink” egyértelműen kiemelkedik a sorból. Az ízek teljes összhangban vannak egymással, és semmilyen mellékíz nem zavarta meg az élményt.

Összegzés: A Daft Pink aroma számomra a gyümölcsös és desszertes kategóriák közötti tökéletes átmenet, hasonlóan ahhoz, ahogy Neó a Mátrixban két világ között rekedt. Nem tudom egyértelműen besorolni egyik műfajba sem, hiszen mindkettő sajátosságait hordozza. Friss gyümölcsös ízei és krémes tortás jegyei miatt egyszerre különleges, izgalmas és kiegyensúlyozott. Egy olyan alkotás, amely mindkét ízvilág kedvelőinek bátran ajánlható.

15 kedvelés

Igen csábító az aroma :smile:

Unicorn Frappéban is nagyon jól passzol a gyümölcs a desszerttel :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Igen, be is rendeltem még belőle. Valahogy nagyon adja számomra, érdekes íze van a mangosztánnak.

6 kedvelés

Gyerekkoromban azt hittem, hogy a mangosztán egy majomféle… :roll_eyes::scream::joy:

6 kedvelés

Én még csak annyit ,hogy az a mangó mennyország :face_with_peeking_eye:

5 kedvelés

Demokratikus ország :joy:Mangosztán állam

6 kedvelés

Extra édes hely … Remélem :joy:

5 kedvelés

A zászlójukon egy majom fog egy mangót :rofl:ok, érett mangót :+1:
.
.
.
Mangosztán címerállata :joy:

7 kedvelés

Érzek némi hasonlóságot… Olyan jóképű mint én :see_no_evil:

6 kedvelés
7 kedvelés

Van himnusz is :hugs::grin:

7 kedvelés

Kutattam még egy kis mangosztán után és a Swokenak is van :grin:

Csak ebből kimaradt a sajttorta​:scream::smile:

6 kedvelés

Erre rá kóstolni kellene … ennek a márkának vannak egzotikusabb keverékei … Vajon van bennük hűsítés ?

5 kedvelés

Van bennük hűsítő érzés de nem túlzás.

5 kedvelés