Lady Baba
Gyártó : Francia
A Francia Solana gyártó egy termékét mutatom be, ami a Barnum Show nyolc darabos sorozatából származik. A törpillától a bohócig, minden megtalálható ebben az őrült grafikával és ízekkel rendelkező kreálmányokban. A Lady Baba egy vattacukros ízt mutat be nekünk, amit vagy szeretni fogsz vagy nem. Köztes állapotnak nincs helye . Az illata eléggé parfümös, aminek talán a Vaper hölgyek fognak örülni. Mivel többet nem is tudok írni az illatáról, rá is térek az ízekre. Eléggé nehezen vettem rá magam hogy belekóstoljak. Most jönne egy kis szünet…… Borzalom ! Aki olvasgatta már a tesztjeim tudhatja hogy szeretem az édes ízeket. Ebben az esetben egy rettenetesen émelyítő ízt pakoltak bele az aromába. Annyira édes, hogy szinte szívhatatlanná teszi azt. Szerintem a vattacukor közel sem ilyen. Érezhető benne egy kis méz is, ami nem tudom honnan került bele, valamint egy számomra ismeretlen íz, ami adja a parfümös illatot. A vattacukorhoz semmi kötődést nem találtam benne. Ez az édes íz szinte fel tapad a szájpadlásodra és kellemetlen parfümös szájszagot képez . Azon gondolkozom, van-e olyan Vaper aki egész nap ezt pöfékelné. Gyorsan fel is kerestem pár oldalt a vélemények miatt. Hát akad olyan aki megadta az öt csillagot. Nézegetve a sorozat többi tagját is, mind egytől egyig ugyan ilyen édes szirupok. Kétlem, hogy bármelyik is jobb lenne, de ami nekem rossz, az lehet hogy neked pont jó lesz.
A terméket @Peva71 vaperina felhasználótól kaptam tesztelésre, amit köszönök szépen neki.
És igen, nem én vagyok a nyomi, ez tényleg szar.
Mondom, ez egy az egyben az a török zselés édesség, aminek rózsavíz íze van és porcukorba van hempergetve.
Köszönöm a tesztet!
Legalább elrettentésnek jó, hogy más ne fusson bele
Kellett hozzá pici bátorság
Ettől még lehetsz nyomi
De nem, ebben az esetben tényleg nem
Hát kösz szépen, nem ezt vártam…valaki törölje a profilodat azonnal.
komplett cirkusz…és a durva az, hogy még ezt is megveszik
És nem is akármilyen áron
Itt kétszer szenvedsz, egyszer a pénztárnál, egyszer a wc-nél.
Amúgy a polcon jól mutat
Hát…szerintem rémisztő az a csaj, mint valami freak show.
Viszont van még a csomagban egy Ruthless grape drank is, ami egész jó lesz. Abból is lesz majd leírás
Mentségemre szóljon, nem a kép miatt vettem meg vattacukrot kerestem, de tévedtem
A grape jó lesz, szerintem tetszeni fog!
Bejövős lesz, valamint a Mr. Meringue is
Na az nekem nem jött be. Valami egész másra számítottam.
Na, mert a Lady Baba Barnum-Show névvel megvetette magát a kis rohadék
Nem, megcsak azzal sem, szimplán azzal, hogy vattacukrot ígért
Hát igen, arra cuppantam én is…volna.
De most elkezdem szipákolni az aromamester eper vattacukrot, vattacukor zeró, cukor zéró, eper meg a szokásos borzalom, mint az elf eperben. Csak olcsóbb.
Nem könnyű eset a vattacukor, finom lenne ha nem kellene annyifélét kipróbálni