Kylin mini 2 clone tekerés

Sziasztok!
Nagy sokára megérkezett a fent nevezett tank, kylin mini 2 clone. Az elmúlt 2 hetet mióta megrendeltem a tekerés fortélyainak megismerésével töltöttem, amit elsőre azt hittem hogy sikerült is átültetni a gyakorlatban, az első szívások viszont nem ezt mutatják.
Szóval az említett tankot ni80-as 24 ga-s mythical vapers huzallal, bp mods pro vape vattával tömtem meg 0,4 ohm ellenállásra oxidálással, ritkítással. A folyamatról képet próbálok csatolni, remélem sikerül is.
Az említett tekerést 3x ismételtem (ismétlés a tudás anyja, na meg hogy szar lett az egész), mivel a gőz mennyiség nagyjából megfelelő, viszont a dinnyés liquidemből csak a dinnye héját érzem kb.
Van esetleg valakinek valami ötlete hogy mi lehet a gond vagy ennyire nem kellett volna ennek a tanknak a klónjához nyúlnom?

3 kedvelés

Vatta gyanús, ha nincs íz :blush:

4 kedvelés

Ránézésre a folyamatot amúgy nagyjából jól csinálom szerinted?
Holnap teszek egy próbát a kínai cotton baconnal, hátha az mást mutatna, de sokat nem várok tőle, kínai copy :smiley: meg szerzek be akkor más fajtát is, hátha

3 kedvelés

Szerintem is kevés a vatta.

3 kedvelés

Szerezz be cotton cloud vattát, az nagyon jó, egyből viszi az ízeket. A probléma a betöréssel van, a bacon nekem például nem hozott ízt. Több napot is kellett várni rá. Igen, jól csinálod, nem benned van a hiba​:sweat_smile:

3 kedvelés

Volt ilyen tankom és elég közel álltam hozzá, hogy kivágjam az ablakon :grinning: Akárhogy vattáztam nem volt íze, aztán megtaláltam ezt a videót. Kb 10. perctől kezdi építeni, egyből megjavult.

2 kedvelés

Láttam ezt a videót, de csak ebben használja így a vattát, így gondoltam megyek a többség után, de ki fogom próbálni így is, köszönöm a tippet, illetve a vattát is váltani fogom a javasoltra

2 kedvelés

Reményt adtál, pedig már reggel fel akartam adni és másik rtat keresni​:rofl:

Tényleg javult a helyzet a videó szerinti vattázással, de még gyakorolni kell :smiley:
A másik bajom hogy minden szívásnál 1-1-et pattan, ezt mivel lehet orvosolni, mit kellene máshogy csinálnom?

Ha pattan egyet akkor szerintem kevés a vatta és túlszívja magát, esetleg próbáld meg kisebb watton. Vagy az is lehet, hogy túl híg a likvid, én 70/30-ra próbáltam mindig kihozni azzal nem volt gond. 60/40-nel is próbáltam, de úgy nem volt az igazi.

4 kedvelés

Hali!
Szabad érdeklődnöm honnan sikerült ezt a klónt szerezted?

Valahonnan kínából az tuti. Talán Ali lehetett. De akárhogy próbáltam se íz, se bűz…

Nem ismerem ezt a ketyerét. Amit leírtak azon felül elméleti vonalon mozogván, nem lehet, hogy ez a menetszál így széthúzva a gond? Értem hogy az ellenállás a cél, de ha a fűtőfelület rovására megy mennyire éri meg?
Az íz szubjektív, más videójában dicsérhetik, hogy hozza az ízeket meg hogy bomba íz, nagy gőz, nálad meg ugyan ezek a paraméterek meg íztelenek.
Csak ötletelek :smiley: kitartást ha már legyártották valamire biztos jó ez a tank is :smiley:

Régi topic már, a kazán azóta a kukába került. Próbáltam anno mindenféle tekerést, magméretet, huzalméretet. vattázást, de sehogy se lett jó. Tippre azt mondom, hogy rosszul sikerült lemásolni kínai barátunknak, mert az eredetire azt mondták anno, hogy nagyon jó. A kínaira meg mindenhol azt az infót találtam, hogy szar és a kínai résznek igazat is adok :smiley: Az illesztések is elég rosszak voltak, alig lehetett összerakni, szerintem valahol falsot is szívott és talán azért lehetett íztelen.
De azóta már rég megtaláltam a számomra tökéletes kazánt. :smiley:

3 kedvelés

észre sem vettem hogy 22’-es téma volt :sweat_smile: