Még a múlt pénteki napon Attila és Kinga jelezte, hogy szívesen megtekintenék egy Heisenberg és Red Astaire keverék színét. Vajon piros lesz avagy lila?
Kívánságotok parancs, így miután a mai napon a villámgyors shop jóvoltából meg is érkezett a korábban kiürült Red készlet pótlása…
Most bemutatkozik a “KINGATTILA” aromacsalád első darabja, a REDENBERG.
A színre ugyan nem fogadott @Vaperina_Kinga és @Zsuzsika75 de így is izgalmasak voltak az elegyedés pillanatai.
Szóval a lényeg, a szín:
Remélem mindkettőt azonos %-ban kevered. Mert amúgy ezt úgy szoktuk, hogy már a bekevert liquidet öntjük össze, de nem hinném, hogy ez bármin is valtoztatna.
Mindkettőt azonos arányban keverem…XD XD Sokat nem fog változtatni a dolgon. A kísérlet ténye a lényeg ebben az esetben nem az eredmény. Attila feldobta, Te válaszoltál, én meg kipróbálom. Külön külön az én világom… Így pedig legalább vigyorogtam egyet
Drága barátom ViktorÉn már szombaton megkutyúltam,ahogy Kinga írja,kész lötyibőlMost szívom az első slukkokat,bár nem vattáztam újra a blottót,mert türelmetlen voltamIgaz,én nem egyenlő arányban kevertem,mert a lila szinre mentem rá,így a helysenberg kb. 70%ban van jelen a lötyiben
Hali ZoliMindkettő íz jelen van,kicsit a heisenberg túlsúlyos de a 70%miatt.De viszont érezni a red astairet is,és azt gondoltam,hogy összeférnek,mert ugye mindkettő mentolos ánizsos,gyümölcsös,de mivel mindkettő a legnagyobb kedvencem,nekem nagyon-nagyon ízlik
Attisom úgy könnyű! Nem tartva az egyenlő mennyiség-egyenlő esélyek elvét! Így már bátrabban szippantok bele Kézfejről kóstolva az égegyadta világon semmi különbséget nem érzek a keverési módszerek között. Uh a maradék aromák felhasználási technikája nem változik nálam Kész liquidet pedig továbbra sem áll szándékomban értelmes mennyiségben elegyíteni
Én csak 10 milit mertem készíteni,így elsőre,de most már merek 100at isAmúgy köszi szépen a projektbe fektetett munkádat,ha neadj isten lesz rá lehetőségem,meghálálom
Nem bírtam ki, betöltöttem! Így egyenlő arányban, kb 20 percesen: édeskés, kevésbé mentolos, a Heisenberg jellegzetes hűsítős-mentolos ízét elnyomja a Red édeskés világa. Inkább a bogyós gyümi jelleg dominál. Halvány Pinkman érzet, de picit “sósabb”-semlegesebb, és fűszeresebb kivitelben. Van egy kis Halls cukorka aromája is, enyhe keserűséggel.
Kutya jó íz, de picit több citrommal még nyamibb! Csak tudnám anno milyen citrom aromát toltak a kezembe a kölykök az ízesítéshez. De ők maguk sem tudják…
Az is van olyan, mint a Citrom illóolaj . Bátor barátunk nem szórakozott, nem volt elég citromos a likvid, szemrebbenés nélkül nyomott bele pár cseppet belőle. Mert ugye az is aroma… Azt hittem viccel… De nem. Na az jól sikerült keverés volt.
Állapotjelentés: egy éjszakányi pihentetés után a “fertelmes lé” meglepően változott, a hűsítő erősebben érezhető, az íz a mentolosabb vonalra ugrott. És ami különösen kellemes, olyan TH keletkezett, ami erősen arra sarkall, hogy belefröccsenjen az ezen a téren családunkban gyengébben teljesítő Voopoo PnP tankba. Lehet, megvan a nyerő kombó hozzá?