Sziasztok,ki hány % ban keveri a heisenberg aromát? Mert 10-20% között írják pl sima vg alappal keverném majd be,ki hogyan ajánlaná? Köszi szépen a válaszokat előre is.
Szia Szabolcs!
50/50 alappal 10-12% között. Miután nagyon szeretjük, így nem gond, ha erősebb vagy épp picit gyengébb. De előfordul, hogy csak 8-9, ha épp kevésbé “akaratos” liquidre van szükség éppen.
Egyensúly alapom van, abba 10%-osan kevertem egyszer mikor véletlenül vettem egyet.  VG-ben úgy hiszem 15% szükséges.
 VG-ben úgy hiszem 15% szükséges. 
köszi nektek gondoltam én is rá 15% ban lesz majd kipróbálva. egyszer már volt szerencsém ehez az aromához de úgy le nyomta a torkomat hűsítővel mert nagyon hűs cucc ez amúgy de az asszonynak pont jó lesz ő szereti a hűs aromákat.
egyszer már volt szerencsém ehez az aromához de úgy le nyomta a torkomat hűsítővel mert nagyon hűs cucc ez amúgy de az asszonynak pont jó lesz ő szereti a hűs aromákat.
Nálunk most jelentkezett egy eddig nem észlelt probléma, egyre kevésbé tolerálják más aromák a Heisi maradványokat a tankban. Egy furcsa, kellemetlen fémes utóízt tud gerjeszteni ha “rátöltünk”.
Én pont emiatt nem szívom a heisenberget, pedig több mint egy évig csak azt szívtuk ! 
Sziasztok Eddig nem próbáltam én sem a Heisenberget,de ma rendeltem 30 ml aromát.A kérdés a következő: milyen ízű,a red astairehez képest?Mire számítsak?
Eddig nem próbáltam én sem a Heisenberget,de ma rendeltem 30 ml aromát.A kérdés a következő: milyen ízű,a red astairehez képest?Mire számítsak?
Attisom mentol, “feketeszőlő”, pici ánizsos jelleggel. Én annak ellenére a rajongója vagyok, hogy az ánizzsal a világból ki lehet űzni egyébként. Elég erős lehet a mentol elsőre. Minél többet áll, annál finomabb lesz. De akár azonnal is pöfizhető! Remekül viseli az utókeverést is, hígíthatod vagy épp koncentrálhatod kedved szerint nyugodtan.
Köszi az infót Sokat nem xarolok a keveréssel a red astairenél sem,szemre megy a dolog és ahogy megkevertem,megy is a tankba
Sokat nem xarolok a keveréssel a red astairenél sem,szemre megy a dolog és ahogy megkevertem,megy is a tankba
Na helló Jelentem megérkezett a Heisenberg meg az új csomagolású szerelmem,a red astaire
Jelentem megérkezett a Heisenberg meg az új csomagolású szerelmem,a red astaire
 A heisent 10%ban kevertem,70/30 vg többletes alappal.A blottóban fura módon alig mentolos,inkább a gyümölcsok dominálnak,de rdaban is ki fogom próbálni.Ez kérem szépen ugyanúgy,mint a red astaire,első szívásra szerelem
A heisent 10%ban kevertem,70/30 vg többletes alappal.A blottóban fura módon alig mentolos,inkább a gyümölcsok dominálnak,de rdaban is ki fogom próbálni.Ez kérem szépen ugyanúgy,mint a red astaire,első szívásra szerelem

Ugyanaz,csak ez nem piros,hanem kék gyümölcsös
Ugyanaz,csak ez nem piros,hanem kék gyümölcsös
Hehehe a kezelés eredményes volt! Heisenszerelem  
  Egészségére Ketteske! Vagy igazi kórházi nyelven: jó lesz az Csuka bácsi!
 Egészségére Ketteske! Vagy igazi kórházi nyelven: jó lesz az Csuka bácsi!  

Tudtam én,hogy jó lesz ez A gyógytorna lejárt professzor úr,de itthon minden reggel és este rászánom azt a félórát
A gyógytorna lejárt professzor úr,de itthon minden reggel és este rászánom azt a félórát Nagyon sokat javúltam,csütörtöktől megyek melózni,persze csak óvatosan
Nagyon sokat javúltam,csütörtöktől megyek melózni,persze csak óvatosan
Ha megtudom, hogy erőlteted magad melóban… Nos akkor pillanatok alatt romoljon meg az összes likvid a polcon! Dolgozni csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen! Neked kiegészítve azzal, hogy: lassan és kizárólag csak azt, ami és amíg jólesik!!! Jöjjön elő a súlyallergiád!  

Jaja,odafigyelek,meggondolok minden egyes mozdulatot Megpróbálok nem a tetőre mászni már az első nap
Megpróbálok nem a tetőre mászni már az első nap
 De szerintem elheggesztgetek a műhelyben
De szerintem elheggesztgetek a műhelyben
Arra gondoltam,hogy kereket szerelek az amúgy is ultrakönnyű járókeretre

Azt elfelejtettem,hogy természetesen gőzhajtású lesz
 Jelige:"dual dl esek előnyben"
Jelige:"dual dl esek előnyben"

Szia!
Rendeltem én is egy heisit a régi szép idők emlékére.
Hát ez sajnos már nem olyan mint a régi  10% 70-30 mint nálad, de szét marja a torkom a szerencsétlen menthol
 10% 70-30 mint nálad, de szét marja a torkom a szerencsétlen menthol  TPP kazanban szívom, ez így nekem szivhatatlan.
 TPP kazanban szívom, ez így nekem szivhatatlan.  RTA-ban remélem a régi jó ízét fogom érezni
 RTA-ban remélem a régi jó ízét fogom érezni
Hali.Ahogy írtam,nekem a blottóban alig mentolos,bár lehet azért mert felváltva szívom a red astaire el,az nekem mentolosabb.Lehet keverek össze a kettőből 10-10 milit,szerintem nem lehet rossz,mert mindkettő mentolos-ánizsos-gyümölcsös Egyébként én eddig nem szívtam heisenberget,ez az első keverés belőlle
Egyébként én eddig nem szívtam heisenberget,ez az első keverés belőlle De állandó lesz a piros mellett
De állandó lesz a piros mellett

Örülök hogy neked bejön 
A red astaire nekem is kedvencem, az szerintem kevésbé mentolos mint a heisenberg. Valamit osszekutyultak nálam 

Dehogyis
 Mindenkinél más,semmi gond veled
Mindenkinél más,semmi gond veled