Boldog szülinapot Feribá és kellemes ünnepeket is
Boldog születésnapot és gőzben gazdag Karácsonyt!
Boldog születésnapot és kellemes, boldog ünnepeket kívánok!
Boldog szülinapot és finom gőzökkel, békességgel, boldogsággal teli ünnepeket kívánok!
@Mefeca boldog születésnapot, kellemes karácsonyt, a fa alatt egy csomag egészséget, boldogságot, nagy gőzöket!
Azt mondhattátok volna, húzni kell, és nem tekerni. Csak 2 O-gyűrű tartja fogva a tetejét. Még jó, hogy rájöttem. A Cthulhu valóban készen állt a bevetésre. De csak miután rájöttem, hogy az egyik Dvarw is meg van tekerve, csak vattázni kell:
A Dvarw ki lett próbálva, nem rosszabb, mint a törpe, csak sokkal több fér bele. Ekkora térfogatnál már mindegy, hogy alultöltős. Fél napig kibírja egy töltéssel. Előnye az alultöltésnek, hogy akár tele tankkal is újra vattázhatod, ha úgy jön ki a lépés. Nem kell kiüríteni, mint a Bykákat. Viszont a vattázás terén a Dvarw mindegy faktora hatalmas. Szinte mindegy, mit teszel bele, és nagyon könnyű vattázni.
Ma meg megtekertem az Ulton nevű kis tankot. Az is jól hozza az ízeket, mint a hasonló kicsik. Hátra van még a Berserker mini, az is egy kurrens vaper tank. Majd valamikor sorra kerül. A V7-tel meg megvárom, visszakerül -e hozzám a v8? Akkor majd összehasonlítom őket. Első ránézésre nem sok különbség van,a v8 bal menetes fedelén kívül. Dvarw meg van már egy kazallal.
Ferikém amit te Ultonak hívsz az a Noi nevezetű az ulton úgy mond a klónokat gyártó cég márka neve. Jó ízeket használd őket sokat!
A Dvarw az meg kopasz, egy betű sincs rajta. Érdekes, a kis törpének minden porcikáját feliratozták. Viszont aki küldte, olyan 1 ohmot tekert bele, hogy műszert lehetne hozzá kalibrálni. A doboza meg hologramos. a többit meg még nem bontottam ki.
Nem bontogattam ki őket de Dvarwba a v1 eredeti sem volt össze firkálva
Végül is nem az a lényeg, mi van rá írva, csak jó legyen. Csak meglepett, hogy a kis törpe klónt meg agyonra gravírozták. Viszont jók az illesztései annak is. Könnyen nyílik, nem szorul össze, jól zár mindenhol.
Remélem az összes cucc amit kaptál elfogadható állapotú és minőségű…
Ja a kék kupakos barna flaskával óvatosan abba az van ami rá van írva…
Tökéletesek. De minek annyi? Ez rengeteg cucc egyszerre. A levesek is mind prémiumok, de asszem sohase érek a végére, annyi van. Na meg aki a Discoveryket bekeverte, jól be nikotinozta. Igaz, csak 5 mg van ráírva, de nem vagyok hozzászokva. Lehet, hogy azért számított nálam, az AFC -knek hány lyuka van, mert nagyon gyenge leveseket kevertem. Azoknál már minden apróságnál megérezni, hogy kevés az íze. Amiket kaptam, azokat viszont bármiből szívom, van erejük.
Nem erre mondják azt, hogy:. Az asszony beszél belőled? Vagy ez nem az?
Azért annyi, hogy minél többet tudj kipróbálni! Drukkolok, hogy megtaláld azt amelyiknél elönt a boldogság.
Ha még a fejfájásom és a náthám is csillapodna, biztos jobban tudnám élvezni a leveseket. Bár biztos nem covid, mert érzem az ízeket. Csak levegőt nem nagyon kapok az orromon. Pedig már le kéne szokni az orrcseppről. Lehet, hogy a Novorin orrcsepp miatt is vagyok érzékenyebb a nikotinra. Az a sok tank, meg tekercselhetem reggeltől estig. Igaz, 12 tekercs huzalt is azért kaptam hozzájuk. Hogy melyik a legjobb? A legjobbnál is lehet még jobb? Igazán nem tudom eldönteni, még azt sem, hogy most melyiket vegyem elő. Összevissza cserélgetem, de mindegyik jó.
A covid manapság már nem nagyon jár íz és szaglásvesztéssel. Nekem legalábbis nem volt ilyen problémám 3-4 hete. Az orrcsepp helyett ajánlom az orrmosást, öblítést sós vízzel.Nem vicc. Szarul hangzik, érzésre is olyan, de jobb mint bármi
Csináltam én máskor, de nem ürül most semmi, csak dugulásom van, és már 2. hete nem múlik. Érdekes, máskor, amikor folyt az orrorm, mint a vízcsap, hamarabb elmúlt. Színes taknyot meg már régen nem láttam, az állítólag a baktériumos felülfertőződés jele, de a propilénglikol fertőtlenít. De mégse akar javulni. Megpróbálom a sós vizet, hátha kihoz valamit. Mert amúgy, amit a zsebkendőbe fújok, átlátszó. Inkább csak csepegtetés után van, későbbre beszárad, de mindig bedugult orral ébredek. Vitaminokat, amióta van ez a covid, szedjük a feleségemmel, 1000 mg-os C vitamint, és a D vitamint is minden nap.
Na, öblítettem. Kicsit töményre sikerült. 1 mokkáskanállal 2 cent vízbe. Most meg folyik. Remélem kihozza, és elkezd javulni.
Nos? Lassacskán össze lesz szerelve mindenki. By-ka V7 ma hajnalban háromkor, az üveg ablakos Dvarw meg tegnap. Rájöttem, hogy nem mind egyforma. Ehhez még 10 tartalék AFC is járt. Nehezen találtam meg az igazit. Akkora káosz van még a gondolataimban is, mint itt a műhelyasztalomon. Egy egész vagyont küldeni nekem a semmiért. Mikor olyan beszólásaim is voltak, amiért más fórumból már rég kipenderítettek volna. Igen, ilyen vagyok. Néha kiállok a tévedéseim mellett is, amíg meg nem győznek az ellenkezőjéről. De ahogy @Ispy mondta: “Itt, ami tegnap igaz volt, holnap már nem igaz”. Valahol össze kellene gyűjteni az itt szállóigévé vált mondataitokat is.
Már nem mondhatom azt, hogy nincsen kazánom. A V7 -tel is feltettem az i -re a pontot. Gyerekek, azt én nem tudtam, hogy ezekhez is léteznek különböző hosszúságú palástok. Idáig azt sem értettem, minek a tartalék kémény. Azután, hogy a másik mellé tettem, leesett az érme. Ez a V7 olyan, mint az új. Ezt senki nem használta még? Na meg az, hogy mindegyik kazánhoz nemhogy az összes tartozéka megvan, de némelyikhez még extrák is tartoznak, ez meglepett. Szóval mindegyiknek a kibontása, összeszerelése egy újabb meglepetés volt nekem.
A levesek, aromák, huzalok, vatták és egyéb tartozékok visszakerültek a dobozba. Onnan húzogatom elő, mint egy bűvész a nyulat. Nem kaptak engedélyt a szobába vitrinbe tenni, de jobb is, mert itt töltöm az akkukat a modokhoz, innen indulok gőzölni, a műhely asztal alatt legalább kéznél vannak. Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek, aki beleszállt, de mit tudok én nyújtani érte nektek? A jó Istennek biztosan van még valami szándéka velem, hogy itt vagyok ezen a sárgolyón, de még igazán a helyemet sem találtam meg ebben az életben, pedig lassacskán vége lesz. A száz éveseket már címlapon hozzák. Kóbor János meg 70 évesen jobban nézett ki, mint én 65 évesen, ő mégis már odaát van.
Ne kételkedj bennünk, Ferenc. Amit írunk, az úgy van, nem azért írunk bármit is, hogy bántsunk, vagy azért, hogy azon agyalj napokig. Hanem azért, hogy fejlődj! Mi számítunk Rád! A Vaperinán helyed van! Ahogy mindenkinek! Szívből örülök, hogy ráeszméltél a hibáidra és hatalmas tisztelet azért, mert képes vagy változni! Hogy miért kaptad? Hát ezért (is)! Mégegyszer nagyon boldog karácsonyt és utólagos születésnapot!
U.i.: Mindenben az van, ami rá van írva!