A születésnapomra ideért a csomag.
Nem is tudom, hogyan köszönjem meg.
A bőség zavara. Vagy a zavar bősége? Hogy is mondjam? Ennyi mindent? S mindezt nekem? Mivel érdemeltem én meg? Szóval ideért. 14 név az üdvözlő lapon. Meg esetleg, aki lemaradt. János @Janos_Groszeibl a postás szerepét töltötte be. Övé lehetett a doboz. Amíg a kibontásával vergődtem, még arra is gondoltam, nem -e egy komplett szerszámgépet küldött, miért olyan nehéz ez a csomag?
Elnézést a kuplerájért az asztalon. De én már a felénél is elvesztettem a fonalat? Mi minden van itt? Nem is élek annyi ideig, mire ezt végigpróbálom. Ja, van benne 2 By-ka V8 palást is Discovery RY4 társaságában. Majd megmondom a kölöknek, szerelje össze, és használja, vagy cserélje nálam másikra. Van egy komplett V7, vagy négy Dvarw is, nem tudom még melyik klón, vagy nem, lehet, hogy ez is, az is, majd kiderül. Ulton, Berserker mini, és RDA-k, amiket nem tudom, hogyan kell szétszedni sem, de majd idővel… Rengeteg huzal, vagy 11 különböző féle, vatták, egy csípőfogó, az sem olyan egy-kétezer forintos, hanem vagy 15-20 x annyi. Innokin Coolfire Z80 mod, és 2 új Samsung akku. Valami pipaszár szerű hosszú driptip, rengeteg prémium aroma, és kikevert likvid is megszámolhatatlanul rengeteg. Nos mindent felsoroltam?
Akkor menjünk ki, és pöfékeljünk egy jót. Majdnem nem tudtam, de összevakartam a még használható akkumulátorjaimat. Gondoltam is, mi lesz velünk, ha egyszer minálunk is szétlőnek mindent, vagy egy napvihar miatt nem lesz áramunk? Az új akkukat feltettem tölteni, ugyanis azok 30 % -ot mutattak. amikkel munkában voltam, azokat meg elég jól lemerítettem. Sajnos az egy akkus modok low battery felirattal tiltakoztak a használatba vétel ellen, csak a @Baki által még régebben küldött Teslacigs Poker mentette meg a helyzetet, mert az a 2 akkus mod még az állítólag lemerültekkel is 44 %-ról indult. Na de az új akkuk ha egyszer feltöltődnek, akkor nem lesz ilyen gond. Jó izmosaknak tűnnek, vannak vagy 3 Ah -sok.
Választani kell valami levest is. Naná, hogy az újakból. Azért kaptam. Most hirtelen se tekerni, se keverni nincs kedvem, szerencsére a Siren tankom tegnap vattáztam. Azt a keveset, ami még van benne, vissza az üvegbe. Lássuk, mi is van? Discovery Old captain, jó nagy adag, készre keverve, na ezt megkóstoljuk. Finom volt, még ilyen igazi jó pipadohányt a valódi pipából se szívtam soha. Tényleg nagyon jó ez a Discovery sorozat, a dohánykivonatos aromák mellett ezeket is valódinak érzem, egyáltalán nem popcorn ízűek, hanem jó zamatos valódi dohány ízük van.
Még egyszer köszönöm szépen a társaságnak a nagyon sok mindent.
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok. (Bejön az asszonypajtás: Na most hová teszed ezt a rengeteg izét? Az élet árnyékos oldala elnézést.) Majd keresünk nekik helyet.
Na akkor mindenkinek kellemes gőz izélést kívánok.