Szia ! Már az elhatározás is megér egy gratulációt ,hogy el akarod dobni a bűzrudat !
Teljes mértékben egyetértek @Arpee vépertárssal mindenben is ! Főleg a Nikotin mennyiségében ! Inkább legyen erősebb amiből később vissza lehet venni , mint sem jöjjön a sóvárgas.
Ursa nano-t használ a feleségem és én is használtam ursa podfejeket … Ízben és podfej tartósságban tényleg emelem kalapom .. Ami negatívum ,hogy nem egy reggel 5-21 ig termék .. akumlátor nem fogja kibírni és mivel csak 2.5 milis ezért nyilván jó párszor után kell tölteni .. ami nekem még nem tetszett benne ,hogy nehezen dektetálható a Liquid szint illetve ,hogy nagyon fent van a porlasztóban Liquid vatta nyilás … Biztos van neve szal tényleg sokszor kell után tölteni , mert hamar eléri a kritikus szintet … Úgy hogy amúgy meg van benne Liquid ..
Ennyit a Nano szerintem negatív oldaláról..
Amit emlitettél két mod-kit-et azok főleg DL gépek . Szóval elsőnek mindenképp azt kell eldönteni mit szeretnél …
DL: egyből tüdőre nagy és sok gőz
MTL : úgy szívód mint az analóg cigarettát.. elsőre szájba aztán onnan tüdőre .. itt kisebb a gőz.. teljesen más a két vonal ..
Tehát szerintem elsőre ez a legfontosabb kérdés ,ha ezt tudjuk akkor beszélünk a készülékekről
Az általad említett oldalt sajnos nem ismerem .
Finom Gőzöket és legyél üdvözlve itt a véperek közt