Állandóan kinullázza a napi puffszámlálót Rém idegesítő
A menü yihi( a danié rosszabb), van, aki szerint ez jó, van aki utálja. Az oldalán végigfutó díszcsík-elem műanyag, arra szokás panaszkodni, hogy törik. Nálam egyben van.
https://www.2fdeal.com/search/?Keyword=Sxmini+sl
Ez a legolcsóbb tudomásom szerint jelenleg
Szerk
Nem jó a keresés direkt link, keress rá újra ‘sxmini sl’
Megtaláltam!
Erről az oldalról probléma mentesen megérkezik? EU raktár?
Eddig csak sourcemoreról rendeltem.
Nem EU, de problémamentes. Futár hozza, EU-s csomagként.
Előbb-utóbb kijön az új Odinonkból is a DNA verzió (miniből is, nagyból is, ha lehet hinni a pletykáknak).
Én pályázok egy lila minire, de lehet, hogy nem várom meg a DNA-t, csak egy combosabb akciót a liquidcity-n, pedig most sincs túlárazva náluk.
Köszönöm a válaszokat!
Hasznosak, Dvarw már szinte biztos, még a modban nem vagyok biztos, nézegettem most sbs-eket is.
Igen, abból is van Dani, tetszik is.
Annál majd figyelj,mert általában hajlamosak eltakarni a kazán légnyílását
Nem kell rá figyelni. Ez garantált.
Csak alá kell rakni egy védőgyűrűt, ha másra nem, erre jó. 1/4-fél menettel kevesebb megy be.
Régen volt sbs modom,tehettem én alá eljegyzési gyűrűt is,az se volt jó
Nekem a mixx-nél megoldotta, anlélkül befelé állt, a gyűrűvel meg pont az elenkező, irányba, és meg az 510 meg a kazán alja se lesz karcos, nem mintha az érdekelne, általában nem eladásra veszem a dolgaim
Én se eladásra veszem,sőt használom is mert nem szeretem ha karcosak a dolgaim,minden modomra az az első
Jó is az, Danim lenne arra én is raknék, a 30 dollárost nem sajnálom , fölösleges is. Lyukas kezű vagyok, előbb ejtem le, minthogy karc látszódjon az 510-en.
Őszintén a JuggerKnot+Gaur21 most kaptak egyet mert még szépek. Kíváncsi leszek ezt mikor ejtem el.
Valószínűleg hasra esek télen a jégen majd … Mixx-re is nagyon vigyáztam, azzal is ez történt.
Köszi!
Erre nem is gondoltam.
Vagy legyen a Thelema Quest mellé egy 21700-as DNA-s?
Annak ugye nem ropog úgy a fedele mint a 2 akkusnak? Valakinek tapasztalat vele?
De. Ugyanolyan vacak az is. A quest chip mellett, annyiért elnézhető baki, de ha már szabad szemmel is látható összeget hagysz ott érte a kasszánál, mert DNA, akkor ne izegjen-mozogjon.LV-nek az utóbbi években mindig becsúszik valami baki(pedig a mirage nagyon kedvenc mod volt annak idején)
kb. 10 éve szarok…
Próbáltam picit tompítani a dolog élét
A 30€ Thelema solo nagyon szupi volt melós modnak, próbáltam úgy fogni, hogy ne kottyanjon az akkufedél, mert valahogy sikerült hosszirányban a tervezésnél elszabni 1mm-rel… De DNA-nak 3-4x áron nem igazán elnézhető elb@$zás. Annyiért már találják el a méretet. És az is ugyanúgy tud mállani, mint az olcsó kiadás
Ha nem lenne a ropogás jó lenne, előfűtés jó, akkukat nagyon jól kezeli.
Akkor inkább dovpo odin. Mondjuk a v2 jó ocsmány lett, persze all just preference.