Komolyabb kit-re váltás

Sziasztok!

Körülbelül másfél éve tértem meg 16 év után és egy Geekvape Aegis Q-t használok azóta, de kezdem azt érezni hogy szeretnék ezen túllépni és valami félkomolyabb irányba elmenni. A vattázós tekerős történet még egyelőre életidegen számomra, de a pod-nál szeretnék egyel feljebb menni.
Jelenleg 1.2-es fejeket szoktam használni mtl -ben 50/50es lötyivel és ennél nagyon lejebb nem is akarnék menni.

Kinéztem egy szettet, de fogalmam sincs hogy jó választás lenne-e, ezért fordulok hozzátok egy jóváhagyásért mert fogalmam sincs hogy jól fogok e választani.

Hosszabb távra terveznék az új készülékkel és szeretném ha tudnék vele a jövőben is kísérletezni, úgyhogy egy Voopoo Drag 5-öt néztem ki magamnak. Az alap kit-hez elég alacsony ellenállású tankot adnak, úgyhogy amellé egy Nautilus 3SR-t is beszereznék 1.0-ás coillal, aztán ki tudja, lehet mennék feljebb is teljesítményben mert a gép bírni fogja.
Vagy egyel lejjebb egy dotBox 100W ami még játékban van a fejemben. Ez legalább nem szaggatja le a nadrágom annyira.

Nem tudom, így érzésre ez jött ki nekem de javítsatok le kérlek mert tényleg ez egy új szint már nekem.

Köszönök minden tanácsot és segítséget!

8 kedvelés

Szia !

MTL -re teljesen felesleges a Drag 5 .. duál aksis ..nagy és nehéz . Minőségileg a Dotbox magasabb polcon van a voopoonál :heart: kisebb ..kompaktabb . Mindenképp azt ajánlom ..

9 kedvelés

Miután megirtam a posztot, utána vettem észre a dotmod-ot hogy létezik és igazából fejben el is engedtem a másikat.

De akkor ezek szerint nem nagyon van kivetnivalo a koncepcióban?

6 kedvelés

hogy is lenne kivetnivaló benne ? A lényeg ,hogy neked megfeleljen :heart:

5 kedvelés