Kis segítség kéne

Sziasztok
Adott egy paranormal dna75c..
Sajna hitvány állapotban van,de működik!
Viszont akksi ajtó gatya teljesen.
Nem tudtok valakit akinek van,vagy ahonnan tudnék szerezni?
Válaszokat előre is köszönöm :folded_hands: :blush:

3 kedvelés

Hali . Egy elég keveset vásarolt mód tulaja vagy. Így nem tudom azt mondani bárhonnan is lesz hozzá egy teljes ház vagy pont az adott alkatrész.
Ellenben tudok tenni pár javaslatot.
Első keresel egy olyan módot amiből volt dna75c kivitel és elterjedtebb. Még ha gatya is a belseje tudod mibe költöztetni a tiédet.
Második szintén kell költözni az alkatrészeknek. De biztos soha többé nem lesz gondod ajtóval vagy egyéb elemek pótolásával. 3d nyomtatott test.
Hardveraprón vannak bérnyomtatók .
Illetve itt nálunk is van aki rendelkezik vele. Megkérded esetleg.

7 kedvelés

Szia
Köszönöm szépen :folded_hands:
Hát ezen az oldalon csak egyet találtam ami hasonlít! De ebbe már akkor oldalról kéne rakni a az akksit,ami soros kötésű. Én hülye vagyok ezekhez :joy: kell majd valakit keresnem akinek van egy rossz elektronikával.

2 kedvelés

Paranormál 75c 2 akkus párhuzamos nem ? A lapka nagyobb teljesítményt nem bír azért párhuzamos.
Párhuzamosnal nem igazán kell kötögetni ugye ++, – oldal közeösítve van .
Sorosnál pedig + vezeték bevan kötve a lapkaba ahhoz akku +, annak a - hoz a másik akku + van kötve aminek a - hoz a lapkából jön ki egy vezeték . :grin: Sima liba nem . Ha sorba rakod ugyan az csak egy vezetékkel kevesebb.
Tessék ajtó.

Igen ez soros de hogy ne legyen az nem kell elszeparalni az akkumulátor érintkezőt.

3 kedvelés