Aki nem ismeri annak nagy vonalakban . Szlovákiába jön csomag hozzánk nem . Határ mellett lakom . Ide lehet rendelni csomagpontra Tótgyarmatra= MIL SPOL s.r.o., Slovenské Ďarmoty 36 és 58, Slovenské Ďarmoty. Irányítószám 991 07 . 36-os balikovo=csomagpont de melyik cég az passz
58-as ra érkező csomagok gls , dhl, dpd , balikovo
Rendeld neveddel , címeddel , számoddal . Megérkezik kapsz egy sms-t vagy email-t amit át átküldesz nekem egyben .
A csomagponton 8 napig őrzik a csomagot így ha azzonal nem tudok elmenni érte nem viszik vissza meg lesz . Automatában 2 napig tartják .
Pár csomag volt már íly és hasonló módon tovabbítva . 100% tőlem megkapod a csomagot ha atveszem .
Nyugodtan lehet keresni újjak . Réggiek tudják minden megy tovább ahogy eddig
Istencsászár vagy Tamás
Nagy Királyság Terem TyutyiPost ON
Megjegyezném élő állatok , biológiai fegyverek , sugarzó anyagok , lőfegyverek (csúzli se ) nem képzik a posta részét
Tyutyika Te vagy a csúcs még mindig! Köszönet!
Köszönöm mindenki nevében a segítség felajánlását.
@Tyutyika ez egy igen nagylelkü ajánlat. RESPECT!
Köszönet a segítőkészségedért!
Köszönjük a felajánlást … Kicsit kérdezösködnék … A A boltok mindig a saját maguk által preferált, szerződött futár céggel küldik a csomagokat én eddig még 1 shopban sem találkoztam azzal , hogy random csomagpontra lehessen szállítást kérni …
Tegyük fel van egy spanyol shop .. hozzánk nem szállít a hivatalos szállítjuk a DHL … Akkor az a csomag hogy jut a csomagpontra … Lehet csak nekem nem tiszta … Pedig K..a jól hangzik
Szia Tibor!
Ez a felajánlás elsősorban a szlovákiai shopokból való rendelést könnyítené meg.
Szerk.
Illetve @Tyutyika majd helyesbít, ha nem jól gondolnám.
A DHL neked is a címedre visz, amit csak szeretnél, vagy ahová szeretnéd, már ha nem ütközik törvénybe.
Szerintem ahonnan küldenek oda de ide nem az is jöhet .
2 db vízi akna rendel
Nagyon köszönjük a felajánlást és segítséget!
Máris elkezdtem kicsit játszadozni , most mindegy hogy melyik shop vagy honnan jönne, mert csak tesztelgettem, de ott csak ezt dobja fel mint csomagpont.
Esetleg ez neked ismerős, ez is jó lehet? Vagy csak az amit megadtál fentebb?
Talán a kebabos . De darmaty helyett zarmaty mindegy ott van az valahol.
Jav nem a kebabos a fogadó iroda akar lenni talán .
Ja az
Lassan kéne már egy saját csomag lerakó oda . Beszélek a polgármester aszonyal .
Az már villanyos bolt a kép k régi de nagyon jó volt ott az étel . Pásztor József második boltja egy határon innen és azon túl .