Kis hazánk nem kap csomagot V2.0 Segítek. Tyutyipost

Akkor ez is jó lehet? Vagy egyelőre csak a fentebb említett 36-os házszám van “bejáratva”? :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nem nagy hely csak hülye módon vannak számozva a dolgok . Google van GPS van megtalálom amit kell így vagy úgy . A 36 eleve víz gáz fűtés stb bolt csak van szlovák posta csomagpontjuk ami érdekes mert pl UPS csomag is kerül oda . Amúgy kacifántos eddig vagy 3 futár cég csomagja jött oda úgy hogy ismerősöm nem volt otthon . Gls nem az kihozza mégegyszer :grin:

5 kedvelés

Gugli szerint 2024 májusi a kép :grinning_face_with_smiling_eyes:

Most nagyítottam rá, tényleg volt (van?) itt több futárcég csomagpontja

5 kedvelés

Na akkor lehet az is bővült a paletta . Akkor holnap ha van időm beszélek velük ott 50-50% . De a kép akkor is régi :sweat_smile:

6 kedvelés

36 és 58 közt van 22 szám de a távolsag vagy 500 méter . A fene egye meg :sweat_smile:

5 kedvelés

22 matek szerint de utca páros oldala, csak 11 épület van köztük, trükkös ez a számozás :grinning_face_with_smiling_eyes:

6 kedvelés

IMÁDLAK, hála! lehet, hogy majd élni fogok vele, de majd ha így lesz, megdumáljuk

5 kedvelés

Na voltam kint beszéltem Líviával . Át vették a céget a villanyos költözött. A környező boltok tulaja vetta át a boltot​:backhand_index_pointing_right: nagy hal :backhand_index_pointing_left:.

9 kedvelés

Frissítve fent .

8 kedvelés

Köszönjük szépen hogy utánajártál! :+1: :hugs:

8 kedvelés

Zoli bácsi kever még?

Egyébként a Kumulust kérdeztem ők nem küldenek automatába. Bár a csomagont más kérdés. A címből úgy sem tudják.

3 kedvelés

Sufni budget mai napig gondolom. De ki tudja majd a zárjegy mellett lehet e keverni .

4 kedvelés

Aki akar valahonnan rendelni majd a jövőben ellenőrizze le , hogy a fent adott helyre küldenek .
Majd listába szedjük annyival könnyebb lesz .

8 kedvelés

Tyutyipost…

100 GIF by AT&T

11 kedvelés

:100::100::100:

sparta GIF
:sweat_smile:

11 kedvelés

postman GIF

9 kedvelés