Valaha menő volt, de valahogy lecsúszott…. Amúgy már rég nem Törtel semmi
Ez most ez miez valójában?
Ő az aromák egy másik típusa
Szeretnél róla beszélni?
Minőség új köntösben. Már akinek új.
Valójában érdekelne, h mi ez pontosan. Úgy néz ki, mint valami iszonyat rumaroma
Nem tudom melyikről beszélsz pontosan, de amit én és Tamás osztottunk az Dohány kivonat!
Omajdzsizusz. Öregapám azzal permetezte a levéltetveket az átkosban gondolom teljesen más ízeket produkál, mint a bolti aromak.
Úgy mondván dizájnt kölcsönöz az érlelési időszaknak. Voltak és vannak is olyan márkák amik hasonló 10-30ml üvegeben adják az aromát. Ez a nagyítot kivitele . Pl Bridge sort fill
Kell a próbálni!! Sokan szeretik, sokan nem! Van aki most akarja kipróbálni!!
(Nem mondok nevet!)
Ööö ez is bolti aroma…
Amit papád csinált - és az enyém is - beáztatta vízbe a donányleveleket pár napra, azért, hogy a nikotin feloldódjon a vízben.
Az nem volt kivonat, csak ázalék. Semmi köze a dohány ízéhez, ott a nikotin - mint méreganyag - kioldása volt a cél, az nyirta ki a bogarakat.
Ez a kivonat kémiai úton lebontott dohány, kimondottan a dohány ízének kinyerése és koncentrálása céljából. Ebben a folyamatban a nikotintartalom sokadrangú, sőt inkább nem kívánatos, mivel valamilyen szinten torzítja az ízeket.
Ilyen kisüstinek néztem. Azt hittem Kemál maganállalkozóként otthon főzni a dohi aromát, mint Heizenberg
Viccet félre téve, persze, az más felhasználásával volt szánva. Csak próbáltam poénkodni.
Valójában nekem jobban bejon, mint a csubbigorillányi és társai.
Ezt olvasd el így egyszerűbb megérteni….
Picivel hamarabb kezdtem mint te,pár év alatt szívtam már ezt azt,jót is,rosszat is
Ebben biztos vagyok!! 3 évvel előbb kezdted!! Szomorú de igaz, én az ország nyugati felén nem is tudtam a vaperól!!
Nem tudom ez mi nálam,kapuzárási vagy menopauza,de vannak kicsapongásaim még mindíg
Sziasztok!
@tibor_balogh nekem is ma érkezik a Kzacsomag, én meg melózok! De hamarosan kézbesítik!
Talán 4- 5 közt érek haza … Ha minden jól megy … Bár most nem úgy néz ki ..