Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Valaha menő volt, de valahogy lecsúszott….:roll_eyes::sweat_smile: Amúgy már rég nem Törtel semmi :thinking:

8 kedvelés

Ez most ez miez valójában? :flushed_face::grin:

7 kedvelés

Ő az aromák egy másik típusa :wink::joy:

Szeretnél róla beszélni? :grinning_face:

9 kedvelés

Minőség új köntösben. Már akinek új. :grin:

8 kedvelés

Valójában érdekelne, h mi ez pontosan. Úgy néz ki, mint valami iszonyat rumaroma :smiley:

6 kedvelés

Nem tudom melyikről beszélsz pontosan, de amit én és Tamás osztottunk az Dohány kivonat!

8 kedvelés

Omajdzsizusz. Öregapám azzal permetezte a levéltetveket az átkosban :smiley: gondolom teljesen más ízeket produkál, mint a bolti aromak.

6 kedvelés

Úgy mondván dizájnt kölcsönöz az érlelési időszaknak. Voltak és vannak is olyan márkák amik hasonló 10-30ml üvegeben adják az aromát. Ez a nagyítot kivitele . Pl Bridge sort fill

9 kedvelés

Kell a próbálni!!:grinning_face: Sokan szeretik, sokan nem! Van aki most akarja kipróbálni!!:grin: (Nem mondok nevet!):grin:

9 kedvelés

Ööö ez is bolti aroma…

Amit papád csinált - és az enyém is - beáztatta vízbe a donányleveleket pár napra, azért, hogy a nikotin feloldódjon a vízben.

Az nem volt kivonat, csak ázalék. Semmi köze a dohány ízéhez, ott a nikotin - mint méreganyag - kioldása volt a cél, az nyirta ki a bogarakat.

Ez a kivonat kémiai úton lebontott dohány, kimondottan a dohány ízének kinyerése és koncentrálása céljából. Ebben a folyamatban a nikotintartalom sokadrangú, sőt inkább nem kívánatos, mivel valamilyen szinten torzítja az ízeket.

11 kedvelés

Ilyen kisüstinek néztem. Azt hittem Kemál maganállalkozóként otthon főzni a dohi aromát, mint Heizenberg :smiley:

Viccet félre téve, persze, az más felhasználásával volt szánva. Csak próbáltam poénkodni. :man_shrugging:t2::sweat_smile:

7 kedvelés

Valójában nekem jobban bejon, mint a csubbigorillányi és társai.

7 kedvelés

Ezt olvasd el így egyszerűbb megérteni….

11 kedvelés

Picivel hamarabb kezdtem mint te,pár év alatt szívtam már ezt azt,jót is,rosszat is :joy:

10 kedvelés

Ebben biztos vagyok!! 3 évvel előbb kezdted!! Szomorú de igaz, én az ország nyugati felén nem is tudtam a vaperól!!

8 kedvelés

Nem tudom ez mi nálam,kapuzárási vagy menopauza,de vannak kicsapongásaim még mindíg :zany_face::zany_face::joy::joy:

10 kedvelés

Kellene sietni haza :heart::heart::heart:

De persze nem tudok .. Fránya meló …:joy:

13 kedvelés

Sziasztok!

@tibor_balogh nekem is ma érkezik a Kzacsomag, én meg melózok! De hamarosan kézbesítik! :grin:

11 kedvelés

Talán 4- 5 közt érek haza … Ha minden jól megy … Bár most nem úgy néz ki .. :sob::joy:

10 kedvelés

Szia Tibor, sziasztok, nálam a mókus koma, be szokott figyelni néha, de sajna azok az oldalak ahonnan rendelek, nem forgalmazzák! :wink: Viszont, a pisztácia nem fogyhat ki! :waving_hand: :grin:

14 kedvelés