Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

10 százalék, 18 mg, 80 PG….hát, lehet :grin:

8 kedvelés

3-4 társammal el tudnánk rajta osztozni .. bőségesen :joy:

9 kedvelés

Ok, ebből viszont napi 19 óra átlagos ébrenléttel elég 4-6 ml :wink: a kondenz recirkulációt is beleszámolva.

Ok, akkor rátok hagyom, ha úgy lesz :grin::wink:

6 kedvelés

Persze .. mi nagyobb fogyasztást tudunk produkálni :joy:. ezért a napi beviteled nem gondolom többnek …

6 kedvelés

Én a Tabacchificiot max 4-5 nap és szívom!!

9 kedvelés

El is felejtettem szólni, a szokásos, ma 23:59-ig, Tis…20…Aroma, Shot, Mini Shot és Mix&Vape..!:twelve_o_clock:

11 kedvelés

Ez jó :wink:

Nálam már 90+ naposak :grinning_face:

Old Londont kóstoltál már @Paska ?

16 kedvelés

Szia! Még nem!!

7 kedvelés

Számomra újdonság került ma kóstolásra ..
Visszafogott lágy íz, nem édes és nem tolakodó.
Jól összerakott íz .. igazi egésznapos ..talán desszert intenzív édesség nélkül ..
Érdekes mert én egy enyhén mogyorós dohányt érzek .. egy savanykás ízzel .. gondolom az a képen tőzeg Áfonya.. igaz a leírásban sehol sem találtam .. de valami sav.. vagy savanykás gyümölcs biztos van benne ..

Ajánlott keverési arány 7 % ezért én 12% ra kevertem .. szerintem kellett is neki .

Összességében .. talán erősebb mogyoró ízt vártam , de nem okozott csalódás.. Örömmel fogom elgőzölni :heart: azt nem tudom veszek e még belőle , ahhoz hosszabb kapcsolatba kell vele bonyolódnom :joy::heart:

15 kedvelés

Tőzegáfonya kiváló ám prosztatára….:wink::grin:

10 kedvelés

Rá kell kenni vagy fel kell … ? Mesélj ..:rofl:

7 kedvelés

DL vagy MTL? :grin:

7 kedvelés

Egy “régi” klasszikus maradéka így vasárnap délutánra :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

15 kedvelés

Ez még nekem is ízlett :blush:

11 kedvelés

Ez finom!! Még van tartalék!!

9 kedvelés

Előkerült a tojástartók alól egy ilyen. :sweat_smile: Ma ezt fogom bekeverni.

16 kedvelés

Szia @John nekem még van itthon, három flakon al = 300ml, elszopókázható isteni manna!:+1::grin:

11 kedvelés

Nekem meg tojástartót kell cserélnem, azt hiszem elromlott!!:thinking: Alóla soha semmi nem kerül elő!!:grin:

8 kedvelés

Nekem meg egy beszáradt pillanatragasztó….már cseszik beoldódni pg-be :cry::sweat_smile:

7 kedvelés

Az igen . Hogy a bánatba sikeredett?

7 kedvelés