10 százalék, 18 mg, 80 PG….hát, lehet
3-4 társammal el tudnánk rajta osztozni .. bőségesen
Ok, ebből viszont napi 19 óra átlagos ébrenléttel elég 4-6 ml a kondenz recirkulációt is beleszámolva.
Ok, akkor rátok hagyom, ha úgy lesz
Persze .. mi nagyobb fogyasztást tudunk produkálni . ezért a napi beviteled nem gondolom többnek …
Én a Tabacchificiot max 4-5 nap és szívom!!
El is felejtettem szólni, a szokásos, ma 23:59-ig, Tis…20…Aroma, Shot, Mini Shot és Mix&Vape..!
Szia! Még nem!!
Számomra újdonság került ma kóstolásra ..
Visszafogott lágy íz, nem édes és nem tolakodó.
Jól összerakott íz .. igazi egésznapos ..talán desszert intenzív édesség nélkül ..
Érdekes mert én egy enyhén mogyorós dohányt érzek .. egy savanykás ízzel .. gondolom az a képen tőzeg Áfonya.. igaz a leírásban sehol sem találtam .. de valami sav.. vagy savanykás gyümölcs biztos van benne ..
Ajánlott keverési arány 7 % ezért én 12% ra kevertem .. szerintem kellett is neki .
Összességében .. talán erősebb mogyoró ízt vártam , de nem okozott csalódás.. Örömmel fogom elgőzölni azt nem tudom veszek e még belőle , ahhoz hosszabb kapcsolatba kell vele bonyolódnom
Tőzegáfonya kiváló ám prosztatára….
Rá kell kenni vagy fel kell … ? Mesélj ..
Ez még nekem is ízlett
Ez finom!! Még van tartalék!!
Szia @John nekem még van itthon, három flakon al = 300ml, elszopókázható isteni manna!
Nekem meg tojástartót kell cserélnem, azt hiszem elromlott!! Alóla soha semmi nem kerül elő!!
Nekem meg egy beszáradt pillanatragasztó….már cseszik beoldódni pg-be
Az igen . Hogy a bánatba sikeredett?