Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Én meg még mindig nem kóstoltam pisztáciást!!:smiling_face_with_tear:

9 kedvelés

Én meg majd este nyócra, ha minden jól megy! :grin:

8 kedvelés

Már egy párat kóstoltam és elmondhatom, ez a fajta, meg amit @Peva71 ajánlott nemrég, ezek a tutik, de csak akkor, ha szereted a tömény pisztáciát! :wink: Az enyém dohányos, @Peva71 nem! :waving_hand:

8 kedvelés

Szia Tamás!

A Don Cristo pisztáciához hasonlítva, kiváncsi lennék a véleményedre. Ízben szerinted melyik a jobb és a kokszolás sem elhanyagalható, melyet ismerek a Don-nál…

8 kedvelés

Köszi!! Körülnézek az oldalunkon!!

7 kedvelés

Nekem ma nem lesz még most írták sikertelen kézbesítés … :face_vomiting:

10 kedvelés

Dpd-vel még nem volt ilyen probléma soha … Accony otthon várta a csomit … Na de holnap nem lesz otthon ..szal valahogy át kérem csomagpontra :sob::face_with_peeking_eye:

7 kedvelés

Akartam mondani,hogy haza kell menni. A munka ott lesz holnap is a futár meg nem.:rofl:

10 kedvelés

Kérd a melóhelyre :wink:

8 kedvelés

WizzAir pilótának mekkora copás lenne kikézbesíteni … :sweat_smile::roll_eyes:

8 kedvelés

Amit @Lsxtom nál látsz nem próbáltam, de amit ír,hogy én ajánlottam, ha az édeset nem.szereted, kerüld el. Nálam.az egyik favorit és persze minden tankban más (porlasztósban a legédesebb), de rtaban is az. Viszont cserébe full pisztácia :blush:

12 kedvelés

Köszönöm szépen!! Majd keresek valami mást!! De már ki akarom próbálni a pisztáciát!!

11 kedvelés

Hát ez hihetetlen. Sajnálom! :sleepy_face: Lusta volt a futár, vagy sietett? Engem mindig szokott hívni előtte, és ha kell leteszi a teraszra is. :grin:

10 kedvelés

Nálam sem volt még gond vele .. már mint a Dpd- S szállítással .. mindig telefon előtte stb .. most semmi csak megjelent az applikációban , hogy sikertelen

Pedig én felkészültem rá

A többit az aksi meg a híd köré kell ma képzelni :face_with_peeking_eye::sob::joy::joy::joy:

16 kedvelés

Sziasztok!

Ha csak aromát rendelek, annál is fennál a veszély, hogy nem érkezik meg? Vagy csak a nikes levekre utaznak? Én eddig úgy tudtam, hogy csak a nikotinos dolgokra, de egy ismerősöm azt mondta mindenre ami ecigivel kapcsolatos :thinking: Ez igaz?

A másik, hogy tudtok ajánlani jó dohányos aromákat? Persze tudom sokféle íz van, de kiindulópontnak esetleg jó, hogy szeretem a Vampire vape és az A&L dohányos aromáit. Legalábbis amiket eddig próbáltam. Biztos vannak ezeknél sokkal jobbak is, de nekem bejönnek.

2 kedvelés

Szia cápa! :grin:
A Don-t szerettem, de kokszgyár… :grin: amit most szívok, 100ml = max, de nagyon max 2 tekerés! :waving_hand:

8 kedvelés

Szia , Csak egy kérdés ..eddig vadásztak valamire ? Én tényleg nem tudom , hogy honnan vannak ezek az információk ami miatt a fél ország egyszerre csak meg állt a rendeléssel ?

4 kedvelés

Ha azok ízlenek, az elsőt tuti be lehet itthon is szerezni.
(csak onnan tudom, a másik ablakban meg van nyitva a bolt oldala és van sokféle)
:thinking: :face_with_raised_eyebrow:

6 kedvelés

Szia

Miért? Nem volt semmi gond? Én úgy tudom (szintén csak hallomásból), hogy volt aki ellen eljárás is indult. Én szerencsére eddig elvoltam, csak most fogytam ki. Ausztriában vettem egy halom boostert, csak aroma kéne. Akkor rendeljek nyugodtan bárhonnan?

4 kedvelés

Van Al Carlo dohányos is.
:saluting_face:

6 kedvelés