tvgc…
Mienk sajnos még mindig Frankfurtban áll…
8 kedvelés
Na az szépen leparkolt!!
4 kedvelés
Jövő hónapban leszek szabin, egyeztetünk és küldök majd egy kis kóstoló
7 kedvelés
Kedves vagy köszönettel elfogadom, de szigorúan valami cserekóstolóért. Addig meg holnap megpróbálom a UPS-re ráborítani az asztalt…
9 kedvelés
8 kedvelés
Asszem lesz nekik nyikhaj istenke… Ők basznak rá a csomagra, az ESmok baszik rá a 3 levelünkre, de végtére is a futárcégnél áll a csomag.
8 kedvelés
El állás még lehetséges a körülményekre való tekintettel?
5 kedvelés
2 hónapos a rendelés. Holnap felhomályosítom a UPS-t, hogy mi minősűl minek…
7 kedvelés
Megérkezett, pár napja kevertem egy kemény 9ml-es kóstolót mert drága nic (is).
Előzménye 2 hete volt
Hááááát, nem is tudom. Illata inkább szag, olyan édeskés elázott kukoricacsutkaszerű (takarmányos?) valami, de inkább meghatározhatatlan, én még nem tudtam egyértelműen azonosítani. Extra volt, hogy a csomagban picit szivárgott így a többi cucc külseje is szépen átvette a szagot. Azóta persze azokat lemostam, szellőztettem, nagy gond már nincs.
Pár naposan az előkóstolás: ízre picit jobb mint a szaga. Enyhén édeskés valami, de nem gejl. Elvileg Virginia dohány és édes kukorica lenne, Virginia is eleve édeskés szalmaszerű így még azonosítani sem tudtam az íz(eke)t, nemhogy melyik dominál. Várok vele pár hetet, kivonatosoknak jót tesz akár 1 hónap is, aztán meglátjuk. De amúgy érdekes, mert szívható, nem émelyítős csak nem tudom mihez hasonlítani, egyelőre nem lefolyó
És annak is örülök, hogy nem szappanos vagy fogkrémes lett, mert egyre több új zöldség-gyümölcs aromán (vagy pl. La Tabaccheria Flapper áfonyás dohánykivonat mix) azokat érzem, lehet nekem van rosszul drótozva az íz-szagló központom.
10 kedvelés
Szia Gergő!
Köszönöm szépen az infót!
Pandáéktól jött is az értesítés, hogy újra elérhető.
5 kedvelés
Amúgy valaki tud valamit arról miért nem lett évente ismétlődő a szavazás? 2022-es poszt kíváncsi lettem volna a trendekre, hogy változik a lista.
2 kedvelés