Azt nem valami Frappéra célozva írta?
Igen ..
Akkor remek!!
Az nem a paripa verejték kivonat, melyet lótrágyával vegyítenek elnyomni a sziruposságot?
Ez inkább valamelyik Blendfeel-em receptje
Arra gondol szerintem, fentebb írtam a Blendfeel balkánt a kedvencem!!
Vannak ilyen kaja különlegességek is. A surströming vagy mi a neve. Esetleg a 100 napos tojás meg a rohasztott cápahús. Van aki szereti
Sziasztok,
kicsit irigylem azokat, akiknek sokminden ízlik, mert számukra ez egy határtalan felfedezésre váró világ. De sajnos én is abba a kategóriába tartozom, hogy alig ízlik néhány liquid. Ez azzal jár, hogy kicsit ki vagyok szolgáltatva a gyártóknak, s ha meg valamit kivonnak a forgalomból, vagy már nem elérhető számunkra, akkor nehezen találok helyette megfelelő alternatívát. Még néha kísérletezgetek ezzel-azzal kis mennyiségben, de már csak ritkán.
Viszont legalább ha találok valami kedvemre valót, azt valahogy nem unom meg. Most nekem is pihen itthon egy-két olyan keverés, amivel mellényúltam. De egyet értek azzal, hogy ha némi várakozás után sem lesz jobb, akkor inkább “máltai szeretetszolgálat”.
Nekem idáig egyetlen olyan íz volt amit mindíg tudnék szivornyázni,de sajna már nem elérhető számomra. Azóta csak kisérletezgetek,és van olyan ami ízlik nagyon,de mégse az igazi. Sajna ez egy ilyen sport.
Szia ! Sajnos ez egy nehéz sport .. az elmúlt egy évben vettem kb 50 felé aromát .. azért a legtöbb abba a kategóriába tartozik , hogy finom elszivható , de nem venném meg újra … Ahogy kajanál szokta mondani a lányom.. egynek elment .. ,de azért találtam pár állandó ízt és nagyon sokat változott az ízlésem is vagy inkább rá jöttem , hogy mit nem szabad még akkor sem ,ha nagyon hívogat
Az ízek folyamatosan változnak ..jönnek ujjak és sajnos tűnnek el régi kedvencek ezért talán ez egy örök kísérletezés marad… Most már 1 év tapasztalattal óvatosabban és jobban válogatva , de keresem az új kedvenceket töretlenül
Amennyiben valami nagyon nem jön be azt el ajándékozom , vagy megpróbálok két xarbol egy jót csinálni volt ,hogy sikerült és volt ,hogy csak megxarabb lett
Szerencsére sokan osztanak meg aroma tapasztalatokat és ez segít a válogatásban .. érdemes figyelni ,mert lehet kincseket találni nekem ilyen volt legutóbbi @Arpee ajánlás. Az American Blend ..
Szerintem teljesen én sem fogom feladni a kísérletezést, de most már óvatosabban válogatok a néhány bestseller-nek titulált tévedésem után, amiből el…szott gyerekfogrém ízt sikerült kreálnom.
Nekem szappan ízeket sikerült kreálnom idáig. Nem kedvencem a szappan.
Szia.
Sajnos a KYANDI banános cukorkával én is így jártam.Full Gabi fogrém illat.Még érik de áhh sztem nem lesz jó.
Ami viszont nagyon bejött az a graham fuel churosso curros Spanyol édesség.Tészta íz meg vannilia kifujáskor nem tolakodó selymes fahéj.Se a churros se a tiramisu nem gej édes.Nox tiramisuja párom szerint száraz íz.De a stubbyba jó íz.,A&L sinigami zero sweet zöldalma.
Hát igen, van ez így…
(Vicces lenne tudni, kinek milyen képzettársítások ugranak be egy-egy íz kapcsán.)
A&L most nekem is felfedezős, bár inkább desszert dohány vonalon. Eddig jó.
Tvgc
Kérdés, milyen márkájú/típusú szappan volt…
Nem a lehajolós az biztos.
A keményebb szappanra madzag, a lágyat botra kell szúrni
Mit rejt a csomag ?