Abból sosem elég!
“Boldog vagyok,mert O1G azt mondta,jól mondta ”
Jól tetted ! Enni nem kér,és lehet jó szolgálatot fog tenni ha megtalálod hozzá az rda-dat ami ízlik
Neked volt igazad, a Pelso is a srácnál volt!! Most 2 csomagot kapok tőle! Az egyiket feladta ma, a másikat holnap!!
Néha figyelek,nézelődök itt-ott
Köszi!! Legalább párban marad!!
Ez már megint az ‘U’ betűs? Hatékonyabban fogdossák a csomagokat, mint a Nagy Adószedő Vállalat
Még 2-3 éve én is próbáltam a uwell caliburn a3-at egyből kettőt vettünk jól meg is folyt az 50-50 likviddel asszonnyé teljesen kuka az enyém még azért működik mai napig, olyat is olvastam, hogy valaki a vaporesso xproval jobb izeket kap mint RTA-val hát ezzel nem tudok azonosulni és rengeteg írják, hogy a pod jobb ízeket ad gyanítom az elfes levessel míg az rta normális levessel hát persze, hogy nem lesz olyan intenzív
Persze , hogy az U betűs.. ha ők a szállítók inkább szívom itthon a rum aromát …
Nagy vonalakban
Jó nyilván néha megkerülhetetlen ez a fos cég …mert pl nem is írják , hogy ők a szállítók
Szeretnénk közölni önnel az az agyvérzést nem szállítja az UPS . Generálja.
Igen ezt olvastam én is. Nekem nem volt podom csak eldobhatós. Azokat is nyertem. Finomnak finomak,de nem dobtam el az agyam tőle. A Dvarw-ból is simán tudok dl-ben jó ízeket kicsalni. Itt azt mondják a dvarw egy közepes ízű tank. Próbáltam mostanában a squonkot is,de az rta nekem jobban ízlik. Mesh-re épitve finom volt a pumpálás de az nekem max 1 órát bírt. Nincs érzékem a mesh építéshez.
Furcsa én Dvarw-ról azt olvastam, hogy az egyik legjobb íz-re főként gyümire (azt szoktam levegőzni) bár az mtl-t olvastam a dl-t nem tudom, squonk nem az én világom, bár ízben lehet verhetetlen lenne.. gondolkozok is, hogy kiírom van-e valakinek MTL FL-je eladó mivel a V5 a halálán van ugye.
Egy próbát megér. Kĺónok is jók belőle. Eredetit nem hinném itt eladja bárki is.
Mindenképp klónt keresnék
Az Fl 24-et nem vettem meg az nem vonzott
Nekem csak fl van 24-es. Klón de baromira szeretem. Majd,ha nagy leszek veszek eredeti V1 V2-t.
Ezt tökéletesen jól olvastad a királyról!!
Vagy ők voltak megint, szedett már ki NAV spanyol csomagomat…
plusz a Bishop