Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Körte íze az jól kijön a liquidekben .. ma kapott a Stubby is friss Liquidet az éppen körte karamell…

8 kedvelés

Sziasztok!! Ma 20 naposan meg kostoltam a Jerichot!! Illatra kiváló!! ízre egyenlőre nem emlékeztet sem dohányra sem dióra sem szilvára!! Akárhogy kóstolgatom nekem csak a régi frutti cukor ízére elékeztet!! Úgy, hogy még adok neki egy két hetet, ha akkor sem ízlik akkor akárhogy sajnálom, lefolyó :sneezing_face:

lesz!!

10 kedvelés

Várj még vele. Plusz egy hónap? Enni végül is nem kér.

6 kedvelés

Igen, fent írtam, hogy még várok vele, de nem sok jövőt jósolok neki!! Nagyot kell változnia számomra szívható kategória legyen!

6 kedvelés

Nem vagyok otthon ebben a várakozok témában.:sweat_smile: Nekem a kivonatos 2 naposan is dög ízű volt és az utolsó tanknál is. Max igy a végefelé karcosabb.

8 kedvelés

Én meg úgy vagyok vele, hogy egyre több új keverésem nem ízlik!! Ha valami kedvemre valót szeretnék szívni akkor azt hiszem megint kevernem kell egy Blendfeel Balkánt!! Na az tuti!!

8 kedvelés

Akkor maradni kell a beváltaknál​:grin: Én is elosztogattam vagy fél liter bekevert mindenfélét. Volt ami izlett,de a hűsítés miatt egyre szivhatatlan lett számomra. Tavaly viszont vettem még pluszban hűsítőt. Mondjuk akkor olyan aromákat szívtam amihez kellet mert önmagukban baromira hulladék volt.

6 kedvelés

Maradnék én a beváltaknál de van kb 90 aromám, ennek felét sem kostoltam!! :grin:

7 kedvelés

Én emiatt hagytam abba a “kóstolgatok, próbálgatok” rendeléseimet, van még 2 jégkrémesdoboznyi “csemi” aroma a hűtőben…csak megkívánva nem nagyon van.

7 kedvelés

Ne dobd ki, én elfogadom :index_pointing_up::laughing:

11 kedvelés

Kár .. nézzük pozitívan .. de legalább a Szilvát sem érezni :heart::joy:

8 kedvelés

Egy másik boltban már elérhető a shortfill verzió. :eyes: Ők már szállítanak hozzánk. :grin:

Várhatóan a legtöbb francia boltban újra kapható lesz az aroma kiadás is. :heart_hands:t2::unicorn::bubble_tea:

9 kedvelés

Annyit meg talán nem is fog változni.

8 kedvelés

Nem bízom bent, hogy számottevően változni fog!!

6 kedvelés

Ha 2 hét múlva is ilyen marad szívesen neked adom!!

8 kedvelés

Mint írtam, nem hiszem hogy fog változni+ hetek alatt annyit hogy jó legyen neked. Mondanám hogy cserebelèljünk, van nálam dohányos long.

8 kedvelés

Ha lenne pénzem nálam is lenne vagy 100 aroma ha nem több amit kóstolnék,de nincs. Először a drifter mango,ananász,barack az annyira bejött rendeltem is még belőle. Ez a második flakon már nem fogy annyira. Most az ilyen kv-s csokis dohányos vonal érdekelne. Szerintem 2 hét és már a sütin fantáziálnék. :rofl::rofl::rofl: Rosszúl vagyok én bekötve.:thinking:

9 kedvelés

Épp javasolni akartam,hogy én nem önteném ki. Elraknám és ha össze jön 2-3 ilyen lefolyó gyanús akkor esetleg cserebere vagy felajánlani a máltai szeretet szólgálatnak. Lehet valakit érdekelne és egy csoki+postáért átveszi. Még mindig jobb mint a lefolyó.:man_shrugging:

10 kedvelés

Tökéletes :heart_eyes:.

8 kedvelés

Ez remek hír, mert ezen kivül szeretem a Saint Clouds aromákat!!

7 kedvelés