Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

:upside_down_face:
Ez négy év termése :slight_smile:
A többit, ami tönkrement kidobtam.
Most elgondolkodtam…Lehet, hogy mégis menthetetlen vagyok.

8 kedvelés

Itt a srácok csak egy billentyűt használnak a gépen.
Enter GIF

6 kedvelés

Sok Enter ellenszere a Ctrl+Alt+Power :rofl::grin::open_mouth:

5 kedvelés

Én ennyi gombot nem tudok megjegyezni.:rofl:

5 kedvelés

Jut eszembe! Próbáltatok már fejből tárcsázós telefonon hívni valakit? Én már a 06 20-nál elvéreztem​:rofl:

8 kedvelés

9 kedvelés

Pont időben hagytad abba. Ja :joy::joy::joy:

6 kedvelés

Csak holnap fogjuk :face_with_peeking_eye::joy:

6 kedvelés

Ak csak Power :rofl::wink:

6 kedvelés

Semmi negatív nincs benne amit írok … De a java még csak most jön :joy: 1 éve még 1 podom volt aztán ..hagyjuk :joy:

9 kedvelés

Volt erre régen opció… :sweat_smile::rofl::wink:

7 kedvelés

Fuuu van ilyen app? :thinking::thinking::thinking: Az asszony telefonjára felhekkelném.:sweat_smile:

5 kedvelés

20ml kezdésnek szigorúan, aztán meglátjuk! :smiling_face_with_sunglasses: :waving_hand:

10 kedvelés

Igéretesnek tűnik.:face_savoring_food:

5 kedvelés

Már majdnem írtam Tamásnak, hogy írjon véleményt, de akkor láttam meg a körtét!! :unamused_face:

7 kedvelés

Szeretem a körtét​:face_savoring_food:

6 kedvelés

Enni ,én is!!

6 kedvelés

Inni sem rossz .. :joy::heart:

6 kedvelés

Ezt nagyon pontosan fogalmaztad meg!! :grin:

6 kedvelés

Sziasztok!

Ha mar a körténél tartunk a párom kért sima körte ízt.Úgy gondoltam megpróbálkozom a VDLV körtéjével.Illatra brutálisan hasonlít az igazira.Remélem ízre is.

Van aki kostólt már kyandi banán cukorkát?

Nekem érés alatt van de az illata full Gabi fogkrémre emlékeztet.:frowning:Remélem ez még fog változni vagy nem.:grinning_face_with_smiling_eyes:
Ami még a szokott helyen van banán Revolut amerikai banán vagy mi.Valaki kostólta már?

Lassan kezdem feladni mono ízeket egyik roszabb mint a másik.:frowning:Na jó azért A&L sinigami zero sweet finom az bejön.:slightly_smiling_face:

8 kedvelés