Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Vagy forgácsoló. MEÓs nem akarok, főleg dildógyárba​:laughing:. Amúgy is már egy betanított munka, fene tudja hogy nevezik a komolyabb részét. Metrológus biztos nem mert csak van olyan szak talán. Ha már az autószerelőt közlekedéstechnikai mechatronikusnak vagy mi a fitty fenének hívják.

Futár se szeretnék lenni :rofl:.

4 kedvelés

Ha cukorka íz számításba jöhet akkor ennél jobbat nehéz találni. :fire:

10 kedvelés

Szia!

Pár hónapja mono ízeket kerestem.Rá kelett jöjjek elég nehéz jót találni.Ezért úgy gondolom cukorkával jó lesz mint az eper mint a banán.Colát meg amúgy is akartam.Több colát is lestem de áhh mind hűss vagy csíp.Ez tuti jó lesz.

9 kedvelés

Én igyekeztem felvásárolni az összes létező Kyandi Shop terméket. Mentás rágót, medve cukrot és a karamellt kihagytam. :sweat_smile:

8 kedvelés

Méltóságos nagy uram . Köszönjük,hogy hagyott a pór népnek is valamit. :rofl:

8 kedvelés

Akkor ezért kellett várnom a tata gaga eperre.:joy:Elfogyott nekik teljesen :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Neeem úgy értettem, hogy mindent. :sweat_smile: Csak az összes ízből rendeltem 1-2 palackkal. :blush:

9 kedvelés

Gondoltam.

Viccnek szántam.:joy:

7 kedvelés

Ja egy két palackkal . Tudod van itthon palack oxigén, CO2, argon, azok a szép nagyok. :shushing_face: Állítólag be kellet volna szolgáltatni de hamár egyszer kivan fizette . Meg a lónak …

9 kedvelés

Nem kell. Lehet saját palackod. Messeres akkor szívás, Linde cseréli a sajátját. Majd hegesztünk levegővel :rofl:. Csak az is betétdíjas lesz. Amúgy Ölbőn bányászott CO2 Romániában olcsóbb mint itthon :laughing::laughing::laughing:.

3 kedvelés

Kicsit érdekesen néz ki Lacáék eper cucca…

Lehet elengedem a francba.

8 kedvelés

Kicsit összekapta a vg-t.

4 kedvelés

Ja.
A többivel nincs gond…

6 kedvelés

Savanyúságot szabályzó összetevő citromsav. :expressionless_face:

3 kedvelés

Nem túl biztató!!

3 kedvelés

Írtam nekik, már válaszoltak is.
Utánna néznek, az eper aroma nem bírja a meleget szerintük.

7 kedvelés

Gondolom ezekután még az a csekély esély is elillant,hogy Te gyümölcsös aromát gőzólj. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Mondhatnám ezért is nem szívok gyümiset! :thinking: :grin:

7 kedvelés

Minden megerősít, hogy hadjam a francba!! :grin: :rofl:

6 kedvelés

Pedig egy jó kis medve cukor :joy::heart:.. esetleg krumpli cukor nincs ?

7 kedvelés