Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Akkor inkább krumpliból legyen, jobban hangzik… :open_mouth::roll_eyes:

6 kedvelés

Ma bekevertem a gyümis éves adagom, és az erős aroma nevű dohányost!! Ilyent még nem mondtam de lehet a dohányos lefolyó lesz!! Jó erőteljes szaga van, és furán zavaros!! Ha nem tisztul le biztos kuka!!

11 kedvelés

Jericho-t is csak papírig nem tovább :blush:
A másik meg hát :thinking:gyanusan erősen nagyon ráztad :joy:viszont nem szép.

7 kedvelés

Már ez van! :man_shrugging: Kalkulátor szerint csinálom mindig!! Majd kiderül!! Már tisztul a másik!!

7 kedvelés

Longfilt olyan régen csináltam már azt is elfelejtettem, hogy annak is kell az 1 hónap érrési idő vagy elég kevesebb?

4 kedvelés

Hivatalosan rajta van elvileg 3 hét.
De nyugodtan kóstolhatod már :blush:

5 kedvelés

Ez nem egy 100ml-es K-Flavour üvegcse?

6 kedvelés

Már csak 2 csomag és a hónap letudva. Arpee től ha majd megjön a többi, és csak beírok egy random nevet, Xia Uli Ling től. De még aroma jön, lehet, azt nem számolom :wink:.

8 kedvelés

Számomra Blendfeel Dharma üvegcse, mert azt kaptam bent!! :grin:

5 kedvelés

Köszi!! Annyira nem sietek!! Rá kell készülnöm, tudod a szilva!! :face_with_raised_eyebrow:

5 kedvelés

Nekem nem hasonlított arra a szilvára, amit vártam…de a kekszes verzió ízlett :wink:

5 kedvelés

Miért te milyen szilvára vártál!! Én csak azért vettem mert már csak ez volt a vape 42 végén!!Akkor nem is láttam a szilvát!! :grinning_face:

7 kedvelés

Nagymama öreg gumós szilvalekvárjára. :heart_eyes:

(Bár ő anno nem nic-kel tette el…:thinking::joy:)

6 kedvelés

Talán jó lesz ez. Elég szépen letisztult!

11 kedvelés

Szerintem jól felráztad akkor szokott ilyen lenni :blush:
De ne várj nagyon kokszos vattát tőle :grin:

7 kedvelés

Őszintén , nem tudom mit várok tőle, mert a neve is írja erős aroma, hát az nem kifejezés!! Nem tudom mihez hasonlítani!! :thinking:

5 kedvelés

Ocean pipe? :thinking::joy:
Bocs egy emoji lemaradt :face_vomiting:

5 kedvelés

A leírásában ez áll! Erős pörkölésű fűszeres füstös ízű fekete sávos dohányok!! Valahogy jobb illatra gondoltam!! :thinking: De sebaj, majd az íze!! :rofl:

5 kedvelés

Latakia,burley,perique :grin:
Elvből nem :joy:

7 kedvelés

De hát a Balkán után ezek a leg finomabbak! :man_shrugging: :grinning_face:

7 kedvelés