Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Ő is járt már a repertoáromban :wink: Köszi.

7 kedvelés

…az fájhatott :roll_eyes::scream:

6 kedvelés

Áááááá, a műtét óta semmise :wink: :smiley:

6 kedvelés

Meg jött a maci csomag két részletben, s így még a solde25-öt is ki tudtam használni​:partying_face: Nekem az alap ízeim és a Leviathan V2 próbára. Illetve meg nézem tényleg kevésbé kokszol a zero Oni a simánál. Asszonykámnak a guava. Összesen 90db belevaló. Nekem egy csomag GTX 0.2-es pori. Asszonynak egy csomag pod fej. (Azt el felejtettem a képre rakni​:sweat_smile:) Alap meg itthonról. Febr-Márc-ig ide se posztolok :rofl:

20 kedvelés

12 kedvelés

Akkor keverjük

A dohanyboltostol nem várok sokat.
Meglátjuk :thinking:

18 kedvelés

Sziasztok!! Mai nap számomra új íz a Black Note Latakia 10%-ban keverve!! 26 napos, khantal 30ga 2,5 mag 5 menet. Még megpróbálom egy másik kazánnal, mert elég gyengécske. Ha azzal is hasonló akkor megy vissza pihenni!!

11 kedvelés

Múltkor említettem tudod, hogy a Black Note valahogy más dohányízekben sem ütött nekem akkorát…a Kentucky-hoz is Azhads Latakiát kellett adnom.

8 kedvelés

Lehet nekem is kell valamit vegyítenem ! Eddig bármilyen fajta kentuckyt próbáltam, nekem gyenge muzsika!

9 kedvelés

Nekem is…

7 kedvelés

Ez azért van, mert mi tudjuk mi a jó!! :thinking: :grin:

5 kedvelés

Nem. Szerintem rájöttetek mit nem szabad rendelni. :smirking_face:

4 kedvelés

Ugyanaz csak teljesen más…:roll_eyes:

4 kedvelés

Ez teljesen jó megközelítés!! :grinning_face:

4 kedvelés

Super Cola Kyandi Shop

1 napja szinte csak ezt gőzölöm.
Tényleg nem csalódtam benne, hozza az ígért kólás gumicukor ízt. Én egy kis hűsítést hiányolok belőle, ebben szerintem semmi nincs. Ez persze saját vélemény, szeretem az enyhe hűsítést.
Top 5-be simán bent van nálam.
Köszönöm az ajánlást @gangsta_gergo :hugs:

14 kedvelés

Örülök, hogy bevált. Legjobb kólás gumicukros aroma. :grin::ok_hand:t2:

10 kedvelés

Nevetni ér, de eddig az “üres” jött be. Várom a csomagot amiben minden is van, megoldás is talán. Aztán a következőt, a következőt….Fene enné meg, + 1 hobbi.

6 kedvelés

…aztán a leglelkesebb vaperekből MEO-s lesz, vagy futár :joy::wink:

4 kedvelés

Szia!

Enyém is már úton van.Akkor ez a kóla pont nekem való lesz.:slightly_smiling_face:Nem igazán szeretem a hűsítőt.Pici ha van benne talán még elmegy de jobb ha semmi.
Kyandiból még jön mellé a tata gaga eper és a super banán.:wink:
Colából ki indulva szerintem jó lesz mind három.

8 kedvelés

Szerintem akkor neked is bejön a kólás.
Kíváncsi lennék a többi ízű cuccaikra is.

4 kedvelés