Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Dettó :grin:

3 kedvelés

Chestnut a műdohányok legdurvább kivetülése volt számomra…lehet hogy romlottak vettem anno? :thinking:

Ugyanígy meg kell néznem a rovarirtót itthon, neme megromlott…nehogy valami bajuk legyen tőle :open_mouth::joy:

4 kedvelés

Dehát az gesztenye :flushed_face:ohne dohány :joy:

5 kedvelés

Hát ez az…de az arckifejezésemre emlékszem, mikor belerántottam először :roll_eyes::sweat_smile:

5 kedvelés

Én néha egy-egy tankkal elszívok, nincs vele problémám.
Én az ocean pipe ki is dobtam az nekem a rêgi még nem illatosítot chemotox ra hasonlítot :face_vomiting:

5 kedvelés

5% ??? A rebornbol? az se dohány már, hanem kb méz aroma… :rofl:

6 kedvelés

De jó hogy jöttél mi újság a persian apricottal? :thinking::wink::grinning_face_with_smiling_eyes:

4 kedvelés

A kezdetek kezdetén vetettem pár longfill-t azóta 1 et sem …. Tökéletesen megtalálom amit keresek aromában.. mivel nem rég fogyasztok sok fajta ízt..így nincsenek régről berögzült ízek ami anno volt , de már az üzlet álltal diktált longfillbe elérhető el csak ..

3 kedvelés

Na, az is megvolt a hőskorban, 11 környékén. Az még a Helixből is odaba.xott :joy: repült dobozostól, számlástól. Ok, hogy Óceán, de erősen szennyezett, partján döglött halakkal, ez már nem fért a címkéjére :roll_eyes:

3 kedvelés

15 % szerintem Laca felé Gyümikék gyengék …

5 kedvelés

Be azonosítani sem tudtam hogy mi lenne az :grinning_face_with_smiling_eyes:

6 kedvelés

Én mint nagy gyümi rajongó, kijelentem, hogy igazad lehet!! :thinking: :grinning_face:

5 kedvelés

A Pipe csábítóan hangzott. :sweat_smile:(Hja, régiesen vidéken így hívják a csirkét is…:open_mouth::roll_eyes: szal csirkexar)

5 kedvelés

Várja a sorát… Don Juan Aldonza után teszt lesz. Addig meg ügyintézés. Esmoking UPS-szel küldte a haverral közös csomagot, amiben volt 4 TVGC. Június 10 óta Frankfurtban áll sárga háromszöggel… Késés… UPS ügyfélszolgálat: az vagy elveszett, vagy lenyúlta egy ottani kolléga… Irjunk a shopnak, hogy UPS-szel vegyék fel a kapcsolatot… Egy hete várunk a shop válaszára…

8 kedvelés

Kezdek nem minden 3 betűs dologban nem megbízni… (TTT, TEK, GWM…):roll_eyes:

4 kedvelés

… UPS .. utálom.. ,ha ők a szállítók nekem nem kell semmi .. kivéve ha Stubby 21700 DNA .. :joy:

7 kedvelés

nekem guava vonalon a Steam Train Kiwi/Passion/Guava viszi toronymagasan a toplistát, illetve az Oxva OX Passion Paradise Punch, de hát az csak kisüveges kész liquidben kapható sajnos, így nincs már versenyben. Egy “baja” van a steam trainesnek, hogy egy picit túl hűs lehet egyeseknek, de ennél az arománál speciel pont lefxsom. ezt meg amit ajánlottál, mindenképpen megszerzem valahonnan.
guava és licsi, sőt dinnye is jöhet minden mennyiségben.

6 kedvelés

Vajon meg lesz még mielőtt “megromlik”? :grinning_face_with_smiling_eyes:

9 kedvelés

Felírtam :slight_smile: Köszi.

5 kedvelés

Ha esetleg még nem próbáltad… :wink:

9 kedvelés