Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Ha “aggyajazízt” akkor igen.
:joy: :grimacing:

7 kedvelés

Adja :+1::wink: (egy használt IBASSO DX170, mituás hotta)

Nem Solub :slightly_smiling_face::grin:

6 kedvelés

Jó reggelt Mindenkinek! Szia @Zolika !
Egy hónap után felöntöttem a Dark Star Tobacco-t:

• Számomra abszolút szerethető, diszkrét, nem harsány vagy tolakodó, igazi desszert dohány, jó arányokkal. A dohányosság és a selymesség egyszerre van jelen, nem édes, de nem is karcol. Aki valami bombasztikus íz orgiára vágyik, lehet csalódni fog a 20%-os gyári ajánlásban, de számomra sokszor előnynek számít, ha egy ízvilág nem tolakodó, talán azért, mert így nehezebben unom meg. Egésznapos pöfékelni való, ami után nem lesz szükség naponta tekerést cserélni.
10 kedvelés

Címke Numero Uno :+1::grin: bár a Solubjaimon anno ez se segített vóna…

6 kedvelés

Megérkeztek az én gyümiseim!!:grin: Bár egy kicsit szomorú vagyok, mert a latakiából Blendfeelt kültek én pedig La tabaccheriat rendeltem!!:sleepy_face:

15 kedvelés

Szép gyümölcskosár​:grin::wink::+1:

5 kedvelés

Akkor lenne szép,ha azt küldik amit rendelek!! De azt a mentolos biz-bazt odatette ajándékba!! Gondolom :thinking:

8 kedvelés

Jajj, fahéjas mentol? :roll_eyes::open_mouth::face_vomiting::grin: Amúgy jogos, Latakiák közt is van bőven különbség…

6 kedvelés

Még néztem is, hogy milyen érdekes kombó a fahéjas-mentolos cucc…de ezek szerint nem önként és dalolva választottad.

6 kedvelés

Hát nem!!:rofl: Azt sem tudtam eddig, hogy fahéj is van bent, ha nem írjátok!!:grin: Az nálam nem lesz bekeverve!!:grin:

7 kedvelés

Aromában nekem se jött be…a mentol nem hiszem, hogy felpimpeli :roll_eyes::sweat_smile:

6 kedvelés

Amúgy az árban is van különbség!! Kb 4 eurot buktam!! Nem sok, de hát na!!

6 kedvelés

Még csak sima mentolost sem szívtam soha!

6 kedvelés

És még van van a hiányzó 4 is :grin:

12 kedvelés

Mai keverés!! Akartam meg csak el fogyott a vg :sleepy_face: !

12 kedvelés

PG többlet, megvilágosodás? :grin::wink:

4 kedvelés

Vé-gére értél a folyadéknak?

4 kedvelés

Folytatja, csak várd ki a vg-t :wink::rofl:

4 kedvelés

Folytatom csak meg kel várnom a 2026-tot!!:thinking: Tudod az idén már semmit!!:blush:

3 kedvelés

Tudom…..:roll_eyes::cry::rofl: csupán pár apró csoagocska jön nekem is …

5 kedvelés