Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

10 latakia?:thinking:

3 kedvelés

Nekem…2 év kihagyás után felnéztem Alira….:roll_eyes::cry::open_mouth::sweat_smile:

3 kedvelés

Ha ismét nem keverednek bele, külddik a 2 La tadaccheria latakiát!!:blush:

6 kedvelés

Egyenlőre ígéretesnek tűnnek

12 kedvelés

Az almás pite nagy kedvenc :heart:

Az after eight az na … Írj majd róla :joy::joy:

Finom Gőzöket! …

6 kedvelés

Elmúlt 8, jöhet is az info :grin:

7 kedvelés

Beszámolok róla mindenképp :saluting_face:

7 kedvelés

Elég nehéz volt kivárni azt az 1 hónapot :grin:

,Idén már semmit “ :flexed_biceps::rofl:

Pump It Buy GIF by Zypto

Ui.: Azért kár, hogy nem vettem előbb Warhammert :sweat_smile:

13 kedvelés

Gratulálok Remek választás!
Pump It Fire GIF by COQINU

7 kedvelés

Mostanság nem érdemes rendelni, így betartható az idén már semmit…

A nav és a fogyasztóvédelmi hatóság nagyon mocorog. Mondjuk egy csomagból előkerül egy Dani és a szakik vizsgálják a szabványosságot, hááát…:thinking:

5 kedvelés

Ez is csak egy hónap az évben … Továbbra sem értem a parát :joy:… Ami kell azt most is megveszem ..

Csak lazán ..

8 kedvelés

Így mondjuk kétlem, hogy fent akadna átvilágításon bár ki tudja :person_shrugging:

7 kedvelés

Kokót csomagolják így 100 kg feletti rendelés esetén, Bogotában :grinning_face_with_smiling_eyes:szvsz nem gyanús :ok_hand::grin::wink:

4 kedvelés

Még akár lehetne nicaraguai kokain is :rofl::rofl: :rofl:

Kicsit se gyanús :flushed_face::face_with_monocle:

5 kedvelés

Egy fórum társ árult egy Kéket .. és rá kívántam .. igaz csak 18650 .. mit ad isten pont jött velem szembe 1 szinte ingyen .. Aspire Raga Aio

Belefért még az idén már semmit …, ha valami ennyire jó áron jön szembe … Sajnos nem tudom kihagyni :heart::heart::heart::heart:.

Amikor elsőre jött velem szembe akkor 130 euró volt .. annyit nem ért .. de türelem újabb kütyüt teremtett

Finom Gőzöket :heart:

14 kedvelés

Vattacsere nélkül hasít a La Tabaccheria Latakia Organic 4Pod, mert mint tudjuk az élet szép… :heart_eyes: :wink: :grin:

13 kedvelés

Hány milli mégis? :wink:én kihoznom a nem organikust 16-20-ra, bár ott már van szén a végén​:grin:

6 kedvelés

Elszopókázom a 100ml a végén minimalis szénnel, de már nem cserélek, jó ez még, meg minek erre a maradék 6ml-re! :waving_hand: :grin:

6 kedvelés

Az nagyon korrekt … Ez már nekem is való lenne​:heart:

6 kedvelés

Sajna nekem nem voltak elég ütősek ezek az extrán szűrtek :slightly_smiling_face: vagy akkor azokból többet szívnék, az még munkaidőben pl. nem gyere be. De azért 100 ml…. :open_mouth::ok_hand:

6 kedvelés