A sorkatonai centi vágással poénkodtunk, dec.31-ig van 0,3m. Na de aki nem volt katona, annak ez olyan mint nekem a játékkonzolok…
Értem én, hogy a Voldemort korát éljük, de tőlem eltérően tudja valaki ez melyik bolt? A “Digo” csak halványan sejteti…![]()
Egy másik oldalon van -50-60% de kivonatos nincs ha azt keresnél ![]()
Igen, szerencsére elég sokan tudnak privátban kérdezni, de mint tudjuk az élet szép…
![]()
Szerintem azt a boltot a nevük elhallgatásával, aki hirdeti magát van online boltja a teljes szortiment bemutatásával reklámozza magát, tudja mit csinál hova adhat fel csomagot nem tudjuk megvédeni a rébuszokkal. Ami telitalálat szerintem, amikor egy felhasználó “csomag jött” és fotókkal bizonyítja a szürke-fekete termékek megrendelését, márkajelzéssel néha a számla másolatával. ![]()
Ez számomra is furi, hogy nem mondjuk ki a nevét, mert nem! Közben amit rendelek és megérkezik bátran megosztom akár avatar név mögé bújva reménykedve az anonimitásba….
A kina oldalakról nem is beszélve szerintetek bármit is számon lehetne kérni egy “baráti” országtól?
Gondolod van olyan aki tudja honnan jött ? Vagy esetleg rákeresne a neten ? Ha a nagyító ikon nem használja,akkor hogy keresne rá ? ![]()
Ha valaki komoly ízvilággal rendelkezik (dohányos), ránéz a képre és már tudja is
!!
Ha egy címkét látok,én már tudom![]()
Mondjuk nem mindenki olyan szerencsére mint én
elég sok shopnál megfordult már a nevem ![]()
Pedig ép arra gondoltam, lehet te nem tudod!
Neked elmondom!!
![]()
Sőt ! Én vállalom a saját nevem is
nem csinálok ebből titkot ![]()
Majdnem kivonatosak…de biztos finom azért ![]()
![]()
Szép estét! ![]()
Elfáradtam, azaz bele…, a szokásos pereg, az élet szép… ![]()
Ebből a mangót próbáltam egész jó volt nem olyan jó mint a mango bango viszont azt nem kapni sehol szóval az újrarendelős lesz
grapet a Bombotól rendeltem az is fullos volt kíváncsi lennék mennyivel másabb a drifter
Jó az arány … A mangó kiemelkedő ! ![]()
![]()
![]()
Csak azt szívom mostanság. Nem tudok betelni vele!
És mióta véletlenül összekevertem a Swoke rágós liquiddel rájöttem, hogy ez a mangó minden más liquidet mangósan fel lehet turbózni! ![]()
Csakamangó ![]()