Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Ennek meglétéről addig nem is tudtam amíg az osztálytársam nem mondta hogy rájuk lett hívva annó az APEH . Szülinapjára kapott egy gokartot . A jó akaró szomszéd meg elintézte .

3 kedvelés

Akkor nem értem,hogy ebbe miért nem tesznek egy kis etőt. Gondolom van ott még olyan miniszter akinek kevesebb csurran cseppen. Külföldi példára lehessen legálisan boltban vásárolni és nem csak azokat a hulladékokat amiket a némely mutyi árul. Nem azt mondom minden faluban legyen,de megyeszékhelyeken 1 bolt elférne. Ha az energia itallal megtudták csinálni a 18+ elérhetőséget akkor ezzel is megtudnák.:roll_eyes:

5 kedvelés

Irányítják,. lehúzzák a “csordát”. Ez régen is így volt és még sokáig is így lesz…

5 kedvelés
8 kedvelés

Itt a fő kérdés, hogy a 800db eldobható kereskedelmi mennyiség-e? :joy::joy::joy:

9 kedvelés

Csak ne szerepeljen rajta a tünde és marry szó . Gondolom én :rofl:

3 kedvelés

Na bakker. Elnézést kérek. Ezt nem olvastam.Akkor én értelmeztem rosszúl. Mindíg tanul az ember. Az a 800 db azért durva.:sweat_smile: Főleg,hogy ha jól tudom e-cigarettázni lehet,manót szopkodni tiltott. Mondjuk,ha más van ráírva akkor behozhatok 800-at? :thinking::laughing:

3 kedvelés

Az napi adag ..

6 kedvelés

Itt az iqos hoz való töltetre gondolt a költő :roll_eyes:
Az négy karton, mint az analógból

5 kedvelés

És akkor felvetődik bennem még egy kérdés :joy:
Ha pl az Aromapalotából rendelek(kb80km) az már táv vagy még belefér? Vagy csak az a táv ha ország határon túlról jön? Franciaország már táv vagy már Szlovákia is az? :joy::joy:

8 kedvelés

Neked tényleg csak az aromapalotát ,aroma49 -et …vagy a Laca felé aromákat tudom ajánlani.. minden más esetben a kockázat túl lepi az általad vállalhatónak tartott méreteket .

Másik megoldás , hogy valakivel össze beszélsz és más megrendeli helyetted … természetesen a szolgálataiért ő is dobhat a kosárba valamit …

Ezek a gondolatok jutottak eszembe :heart:

6 kedvelés

:rofl:

10 kedvelés

Én nem vagyok jogász. Mondjuk azt se tudom,ha mutyiban vásárolt 250db. boostert ups-sel elküldöm magamnak és kibontják a fináncok olyankor mi van? :roll_eyes::thinking:

6 kedvelés

Kamu email.. kamu cím és álnévre Foxiba ..

Lehet ezt fokozni …

6 kedvelés

Belföldi csomagot nem nagyon piszkálnak .

5 kedvelés

Iqos esetében szerintem a ml…?

2 kedvelés

Sok élethelyzet érzékelhető itt és mindenkinek a sajátja a fontos.

2 kedvelés

Ez darabra van, nem ml

3 kedvelés

Olyankor meglátják rajt a magyar zárjegyet!!

3 kedvelés

Én sem vagyok az. És tényleg az a probléma, hogy nehéz és többféleképpen értelmezhető ez az egész valami..

4 kedvelés