Ennek meglétéről addig nem is tudtam amíg az osztálytársam nem mondta hogy rájuk lett hívva annó az APEH . Szülinapjára kapott egy gokartot . A jó akaró szomszéd meg elintézte .
Akkor nem értem,hogy ebbe miért nem tesznek egy kis etőt. Gondolom van ott még olyan miniszter akinek kevesebb csurran cseppen. Külföldi példára lehessen legálisan boltban vásárolni és nem csak azokat a hulladékokat amiket a némely mutyi árul. Nem azt mondom minden faluban legyen,de megyeszékhelyeken 1 bolt elférne. Ha az energia itallal megtudták csinálni a 18+ elérhetőséget akkor ezzel is megtudnák.
Irányítják,. lehúzzák a “csordát”. Ez régen is így volt és még sokáig is így lesz…
Csak ne szerepeljen rajta a tünde és marry szó . Gondolom én
Na bakker. Elnézést kérek. Ezt nem olvastam.Akkor én értelmeztem rosszúl. Mindíg tanul az ember. Az a 800 db azért durva. Főleg,hogy ha jól tudom e-cigarettázni lehet,manót szopkodni tiltott. Mondjuk,ha más van ráírva akkor behozhatok 800-at?
Az napi adag ..
Itt az iqos hoz való töltetre gondolt a költő
Az négy karton, mint az analógból
És akkor felvetődik bennem még egy kérdés
Ha pl az Aromapalotából rendelek(kb80km) az már táv vagy még belefér? Vagy csak az a táv ha ország határon túlról jön? Franciaország már táv vagy már Szlovákia is az?
Neked tényleg csak az aromapalotát ,aroma49 -et …vagy a Laca felé aromákat tudom ajánlani.. minden más esetben a kockázat túl lepi az általad vállalhatónak tartott méreteket .
Másik megoldás , hogy valakivel össze beszélsz és más megrendeli helyetted … természetesen a szolgálataiért ő is dobhat a kosárba valamit …
Ezek a gondolatok jutottak eszembe
Én nem vagyok jogász. Mondjuk azt se tudom,ha mutyiban vásárolt 250db. boostert ups-sel elküldöm magamnak és kibontják a fináncok olyankor mi van?
Kamu email.. kamu cím és álnévre Foxiba ..
Lehet ezt fokozni …
Belföldi csomagot nem nagyon piszkálnak .
Iqos esetében szerintem a ml…?
Sok élethelyzet érzékelhető itt és mindenkinek a sajátja a fontos.
Olyankor meglátják rajt a magyar zárjegyet!!
Én sem vagyok az. És tényleg az a probléma, hogy nehéz és többféleképpen értelmezhető ez az egész valami..