A hazai nic milyen áron megy ?
1600 .. épp tegnap számoltam ki az asszonynak hogy az ő átlagos fogyasztásával kb 14 K magyar forint lenne neki a havi vépelés .. ha e mellé teszem ,hogy az analógja kerülne 60-70 K ba. Ha iqoos akkor mondjuk 50 akkor még mindig nagyon kecsegtető vépelni hivatalosan magyar kasszába fizetve .
Fogalmam nincs!
Még pár évig nem fogom tudni!!
Sziasztok!
Május 20.óta 200ml A&L sinigami zero sweet zöldalma elszívása után váltottam ízt.
Graham fuel churros Spanyol édesség.A lányom cukrásznak tanul így készített már igazit is.Hát valóban hasonlít az igazira.Hála Isten nem gej édes.Kifújáskor fahéj íz.Nekem megfelel jó lesz.A Nox tiramisuja is nagyon finom.A párom szívja podba.De majd lehet lopikálok az aromából kicsit.
Kettő dolog jutott a fejembe ebből a filmből.(megmég sok másik is):
-Homokot, a föld alól is!
-Virág elvtárs! Ne tessék megöngyilkolni magát!
Ki kell próbálni,és annál maradni ami tetszik
Mtl Rda-ba 2.5 mag 6-7 menet 26 ga 18-20 wattal megtolva nekem bevált én azt használom.
Üdv.
Nah, 50 ml bekeverve 20%-os aromával.

Kíváncsi leszek. Így frissen megnyalva kólás gumicukor ugrott be.
Rda-ban igen, én is próbáltam és jó volt!! De rta-ban nekem nem!! A kérdés pedig Dvarw mtl rta volt!! De mindegy is neked az mtl, nekem már nem!!
Szia!
Nekem is tetszik nagyon szeretem.Május 20.óta 8314p tettem bele.Egyszerű mint a faék.8,5ml tartály 21700 aksi.Nálam 1,5-2 napot bír az aksi.A tartályt napi 2x töltöm .A képen látható huzalal használom 3 mag 5 tekerés 20won.
Szia Tomi
Pont most olvasom az írásod előtte tekertem ill vattáztam. Ugyan így.
Nagyon tuti lett. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok segítséget. Még a pinekkel kell játszani. Köszi mindenkinek
Ismerős .. setup
Értem,nekem akár mindkettőben is jó
Nem watthuszárkodom,nem kell 1 ohm mindenáron,és igen 1.2 airpinnel
Ha valaki LEPONTOSÍTJA nekem mi az mtl talán már megyeget…
Én minden ohmmal DL-ezek .. mutáns
Detto
Most ezen rágodsz, hogy igazad legyen!! Hát legyen!! Nekem a 26ga már inkább dl-be való! És újból végigolvastam semmi rosszat nem írtam!! Sem sértőt sem bántot!! Itt be is fejeztem !! Béke!!
Szerintem nagy kedvenc lesz neked is!