Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

De még annak a lehetősége se merül fel mint angliai, amerikai, kínai, csomagok esetében ,hogy kitud fizetni a vámot előre . Csak ráteszi a kezét a NAVadék és felteszi a kérdést. Ki volt az a galád aki Stb stb.
Tótiában és cseheknél meg minden zárjegyes lesz. Azzokal mi a geny lesz ? EU adózott termék amúgy is minden de a hontalan atyák úgy gondolják még jár nekik .

6 kedvelés

Azt gondolom aromát nyugodt szívvel lehet rendelni bárhonnan .. nyilván saját felhasználási mennyiségben … én meg nem is kötném a 300 ml-hez . Mindenki tudja ha ránéz egy csomagra , hogy az saját felhasználásra érkezik vagy kereskedelemre ..

4 kedvelés

Igen 15 db kézigráná csak saját felhasználásra. :rofl: 16 db már kereskedelmi menyiség .

boom GIF

8 kedvelés

Magam részéről a veszélyt abban látom, hogy az Áfa. automatikusan vált 27%-ra, amit feltehetően megkap a hazai költségvetés. A jövedéki adó esetében a zárjegyes liquid az árusító bolt székhelye szerinti mértéket tartalmazza, ami eltérhet a hazai mértéktől. Ha sokat boncolgatjuk ezt behajthatják a vásárlótól igaz nem kereskedelmi mennyiséget megrendelt termékekre, de a jövedéki adó a kevésre is jár…

4 kedvelés

Én úgy tudom,hogy a 300 ml az külföldi utazáskor magaddal vihető leves. Törvény szerint minden e-cigaretta alkatrész poasztó,tank,mod,stb… kizárolag a mutyiboltban vehető legálisan. Ugyan így a levesek alkotó részei is. A távkereskedelem tiltott. Az persze más,ha az ember illó olajat vagy autó illatosítót vesz. Bár lehet én értelmeztem rosszul az elmúlt eseményeket.:thinking:

2 kedvelés

Csak a lehúzás az megy .

4 kedvelés

Sehogy nem jövünk ki jól ebből a helyzetből. Úgy lesz ahogy kitalálják (sajnos).

4 kedvelés

Pont ez, ami miatt hezitálok. Ha tiltva lenne minden távkereskedelem nem lennének on-line boltok… Az országok közötti adó különbségről tájékoztatnak elsunnyogva, hogy ki fizeti a révészt, ha valaki valamikor megkérdezné, hogy a Magyar adót ki hajlandó megfizetni…

Ez haláli . Vagy vagy vagy vagy elmennek anyukba. Az elektronika és tank stb stb legalább akkor volna a kmutyiban de nincs
.
Az elektronikus cigaretta (más néven e-cigaretta) fogalma a magyar törvényi meghatározás[1] szerint: "olyan egyszer használatos (eldobható), vagy utántöltő flakonnal utántölthető vagy patronnal működő (többször használható) elektronikus termék, amely szopókán keresztül nikotintartalmú vagy nikotinmentes pára fogyasztását teszi lehetővé, vagy annak bármely alkatrésze, beleértve a patronokat, a tartályokat és a patron vagy tartály nélküli készüléket is.

7 kedvelés

De miért nincs akkor a mutyiban miért . Mert egyszer veszi meg az ember rossz az áru kapcsolás vagy mi a tetű. Tpd Nek megfelelően tartson minden szájba vert mutyi nicotint értelmes áron és nem kell az embernek okoskodni.

6 kedvelés

Az analogban nagyobb az üzlet (szerintem). Nyilván azt erőltetnèk rá mindenkire.

7 kedvelés

Mint Mexikó, Thaiföld, Austrália.
Éljen a dohány biznisz . Jó tulzok itt azért még mindig jobb a helyzet.

5 kedvelés

Ha bele gondolunk hogy több százezer analógos vásárol mondjuk, napi egy doboz cigit, az nem kevés mani. Mi meg kb 10ml-t vennénk naponta ami egy doboz ciginek a fele ára, komoly pénz kiesès lenne.

4 kedvelés

Mi mindannyian megfizetjük ha aromát vagy ha kenyeret veszünk az áfát is.
Az más kérdés,de az már nem ránk tartozik hogy akitől veszünk akármit,az befizeti-e a NAGY KÖZÖSBE.

5 kedvelés

Magyarországon tiltott a távkereskedelem. Ezért nem szállit sok bolt hozzánk. Sajna ez van. Nincs az állambácsinak haszna,ha kintről rendeled.

4 kedvelés

Épp az imént írtam,ha befizeti is a külföldi,gondolok itt akár az Aliex-re is,de ez a nagy hazánk vezéreinek édes kevés és mint tudjuk többet szeretnének :man_shrugging:

4 kedvelés

Nem biztos, hogy nagy csak arra vannak berendezkedve és pont ez, ami rémisztő számukra.

3 kedvelés

Nekem nem, neked nem fájna . Sajnálom őket, hogy minden után is kapnak pénzt és nem elég .

5 kedvelés

Ilyenek vagyunk, na​:grin:

2 kedvelés

Tudjátok amikor a saját gyerekeknek nem vehetsz ajandékot normálisan . Ugyan is 150k összegben meghaladó ajándék is adó köteles . És még ezen is csavartak bakaja meg
Az ajándékozási illeték általános mértéke az ajándék tiszta értéknek 18 százaléka.

3 kedvelés