Sziasztok!
2L alap, 18 íz, 20 x 24 óra gépi keverés és még 2 hónap érlelés.
Ezennel elkészült a jövő évi fejadagom!
Sziasztok!
2L alap, 18 íz, 20 x 24 óra gépi keverés és még 2 hónap érlelés.
Ezennel elkészült a jövő évi fejadagom!
Nincsen pitsázás…![]()
![]()
hasonlóra készülök a hétvégén. (Időt hol lehet nyerni? Részt vennék a sorsoláson….)
Szép sor ..
csak egy kérdés.. minek vacakolsz a gépi keveréssel? Ha utána úgy is minimum 2 hónapot még érik ? Van ami ugye 1 évet is
Ez jogos
bizonyos aromákat túl ellágyít a gépi kavarás, és a melengetés is.
És a több hónapja pihenők is lágyulnak picit.
Szia Tibi!
Értem én az elméleted, de számomra ez egy hosszú évek óta jól bevált folyamat!
Először kb. 1 hétig míg sorra nem kerül a cucc hagyom összeszokni őket majd 40 c fokon 24 órát keverem, aztán 1 hétre megy ki a hideg teraszra majd utána be a meleg szobába és ez kb 2 hónapig váltogatom míg nem beérik a finom levesem. Tudom macera, de hát vén f..sz vagyok és ráérek tökölni! ![]()
Egyszer ha úgy adódik nagyon szívesen adok kostolót az ezen eljárással készűlt leveseimből és meg fogsz döbenni! Vannak 1-3 éve érlelt leveseim is amik csodás ízvilággal rendelkeznek. Ezeket hüvös sötét helyen, zárt dobozban tárolom.
Ok, nála erősen szempont a th, és annak ne tett jót. Jobbára csak dohánykibonatot szívok. Desszertek, gyümölcsök lehet, hogy profitálnak belőle ![]()
Nekem ez nem okozott gondott hisz 18mg keverek amit MTL-ben szívok, és ha lecsekkolod most is többnyire dohányos és desszertes cuccaim vannak. Ahányan vagyunk annyiféleképpen keverünk, amire fel is esküszünk, de hát ilyen ez a pop szakma. ![]()
Telefonon írsz, “bagy” még “begvagy” fázva/covid!?
![]()
Telefonon…és a Gboard úgy tűnik, hibás
kihagy betűket egy hülyeséget csinál, sorry…
Nyugi, kilehet hámozni, hogy mit akarsz írni! ![]()
A la tabac organic 4pod aromát ha szabad tudni honnan tudtál még beszerezni, vagy beraktáraztál? Privátba jöjjön inkább az infó! Köszi
Azt hittem még mindig beteg vagy.

Kíváncsi leszek rá ha tényleg gőzölésre készült! Majd ha beérik pár sort irhatnál róla hogy milyen lett.
Az ám a komoly .. mondhatom azt gondolom , hogy rituálé… Ehhez képest én egy igazi lusta pöcs vagyok
össze önt összeráz 1-2-3 hónap múlva élvezettel elgőzöl … Egyszer kíváncsiságból egy lusta Tibi módjára elrakhatnál egy Liquidet … Kíváncsi lennék mennyi valójában a különbség a rituális és a lusta megoldás íze közt ![]()
Finom Gőzöket ![]()
Kicsit, féligmeddig…de holnap már munka. ![]()
Egy kerületben lakunk, így ha gondolod bármikor ütközhetünk egy gőzölésre! ![]()
Most ,hogy írtad .. nem hogy egy kerület , hanem kb 10 percre
megbeszéljük .. mindenképp sört akarom írni sort kell rá keríteni … De még @Bravo1974 el is .. Most még sürűek a napok ,de jön 1 hónap le állásom akkor mindenre is lesz időm ..
Szia! Ha nem titok engem érdekelne ez az eljárás! Évek ota nagyon sokat vegyészkedek kisérletezek ilyen olyan aromákkal, de ez a kávés megoldás nagyon megfogott. Ha már bejáratott ez a cucc akár privátban doblál róla egy leírást? Köszönöm! ![]()
Ha nem titok, akár publikusan is![]()