Kekszes dohányukat kóstoltam,az annyira nem adta,ebben viszont látok fantáziát ![]()
Kiváncsi vagyok rá, hiszen megvettem. Kivételesen betartottam a gyári ajánlást, általában alá szoktam keverni, nekem elég. A legfontosabb idézet így is rá vagyon írva, by @Viktor_Hajdu:
- Ha bekeverted, szívd is el!
Köszönöm a tippet! ![]()
És inkább acéltök….a “tradícionális”sal több a gond
egy palo santot még szeretnék azért
de tökből is a harmadikat nyúzom ![]()
![]()
Nem tudom elképzelni , hogy lehet azt meginni .. nagy a hype most a nyakán , kóstoltam is párszor ,de nincs az az ember a földön akinek nyugodt szívvel adnám ![]()
![]()
![]()
4-5 hónapja tolom rendszeresen napi 1-1.5 literrel ![]()
Eleinte keserű,de állítólag a sör is bár azt nem tudom
hozzá lehet szokni.
‘Egyszerű’ tea semmi sallang se cukor se citrom.
Hát ez az .. a meglehet szokni kategória az ön kínzás .. miért kezdted fogyasztani ?
Sok kv-t ittam.
Napi 5-6 megvolt,de azóta reggel tea,beérek melóhelyre ott reggel 5.42-kor egy és vége a kávézásnak.
Eléggé utánaolvasok ha valami érdekel,ez pont igen ![]()
Nem kell pörgető mert elég izgága vagyok amúgy is,de hátha jelent valamit az egészségemnek is ,gyógyszerek nélkül ![]()
Inkább ez mint bármi méreg ![]()
@gangsta_gergo mester .. a VNS aromákat meddig hagytad érni ? …
3 nap után már rámentem. Nem volt hozzá türelmem.![]()
Lassan-lassan rájövünk hogy sokminden nem az aminek látszik, vagy legalábbis aminek elmondják.
Minap láttam egy nagyon jó filmet, A patrióta, Steven Seagal-al a főszerepben. Valami vírust győzött le egy hegyi virág teával. Jó, persze… ez csak film és trükk az egész. De attól még lehet benne valami igazság is..
Én amíg kint vagyok melóba, nincs olyan nap h ne főzzek teát. Cickafark teát. Nekem legalábbis jót tesz.

Jó is az. ![]()
Még mindig nem jutottam el a kóstolásig … Legalább jól beérik … Talán jövőhéten sorra kerül … Annyi minden van mindig … ![]()
![]()
![]()
![]()

Most is elé furakodtak valami VNS cuccok .. valaki ajánlotta ..

Akarsz róla beszélni? ![]()
![]()