Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

@gangsta_gergo :blush:tudod ritkán aprózok el dolgokat :grin:Palo Santo is megérkezett :mate:

Kár hogy az újságot nem tudom elolvasni amiben érkezett :grin:

14 kedvelés

Ez a csokis izé az? :thinking::grin::wink:

7 kedvelés

Én is arra izgultam rá … :joy::joy::joy: Azt még én is el mate-koznám :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Igen az VOLT az isler :joy:

7 kedvelés

Bámulatos a szetted! :heart_eyes::fire:

Hőszabályzós vizforralóval dolgozol vagy megvárod míg ideális lesz a víz hőmérséklete?

8 kedvelés

Enyhén habzik is, ami már jó jel. Így bekeverve…

Szép letusztult barna színe lett az aromának. Mégígy, a sötét üvegben is.

Tiszta sor, hogy még érnie kell legalább 2-3 hetet a kész levesnek. De a maga a pörkölt kávé íze már most érzik benne.

Ezzel a Setup-ul..

14 kedvelés

Köszönöm :blush:sima vízforraló,de nem várom meg amíg rottyan a víz.

Nem szabad nagyon meleggel mert keserűbb lesz,nameg a bombillád szétégeti a szádat :joy:

8 kedvelés

Felcsigázott a posztod és már nyomtam is a google keresőbe, hogy milyen az a Paolo Santo mod :smiley:

9 kedvelés

Én is dobtam egyből egy “félkanalas” neszkafét :star_struck:

9 kedvelés

Az “szent fa” vagyis fából készült yerba mate tea bögre hogy úgy mondjam :blush:

A bal oldali,ami be van vonva alubevonattal .

9 kedvelés

Közben nekem is beugrpott, hogy a dél-amerikai indián sámánok szent fájából készűlt Mate tökről írszt! Régebben füstülésre használtam!

8 kedvelés

Maradok a jól bevált Dolgoknál :joy::joy:

Party Pill GIF by Universal Music Deutschland

gin GIF by Team Coco

true romance smile GIF

11 kedvelés

Tony Montana Snow GIF

6 kedvelés

Újra gyártják.A szokásos olasz shopokban kapható.Mondjuk jóval drágább​:cry:

7 kedvelés

Szép estét mindenkinek :vaperina:, péntek, húszas, It, D.S, az élet szép, pont… :wink: :grin:

13 kedvelés

Sziasztok!

1.5 hónappal később ismét jelentkezem az armoákról.

-Bombo Kings Crest, volt már dohányosom, lényegében egy karamellizált feelingje van az egésznek ami végre nem rohadt édes hanem száraz gőz, igazából a változatosság kedvéért tettem be úgy ahogy régebben is nem csalódtam
Összességében: 8/10 nem igazán vagyok jártas sok dohányosban (1 hónapja lett bekeverve)

-Drifter Bar Juice Blue Razz Lemonade: hát gondoltam majd longfill meg jókat írtak a márkáról és az első Elf amivel dologom volt ezt az ízt képviselte és kedveltem… hát ez a tipikus fos mosogatószer íz senki ne vegyen hacsak nincs valami csodaszere ami ezt megoldja
Összességében: 1/10 (1 hónapja lett bekeverve)

És most a lényeg amiért az előző összegzésemre írom ezt az a régi favoritom TJ Red Astaire, eltelt egy kis idő azóta és konkrétan megszűnt az íz ma ezért 4x újratekertem ni80 huzallal is a kanthal mellett az utolsó próba 2.5 mag 2.5bpmods semmit nem szedtem le belőle és 1.5-re cseréltem az afc-t hát változatlan vatta íz pedig semmi nem változott csak telt az idő.. ezt követően csak vattacsere Kings Crestre és láss csodát van íz.. egyetlen egyszer egy tank blue razz után ráöntöttem pár milit és haloványan volt íze de ahogy az elfogyott megint gatya szóval senkinek nem javaslom ennek a beszerzését csak úgy mint a heisenberg az évek alatt olyan minőség romlás tapasztalható, hogy jobb lenne ha megszűnne… várom a javaslatokat mert tudom sok konkurense volt az évek alatt ami talán nem adta le a szintet :smiley:

8 kedvelés

Kostolgatunk :heart_eyes:

14 kedvelés

Minek két különböző pohár ugyanolyan sörnek? Biztos, olyan mint az íz teszt. Más kazán Más ízek..:grinning_face:

6 kedvelés

:grin: nem volt két egyforma poharunk :grin:

10 kedvelés

Következő finomságok :heart_eyes::star_struck::smiling_face_with_three_hearts: legjobbak :smiling_face_with_three_hearts:

15 kedvelés