Az A&L ragnarok ultimatet sweet et néztem ki, arra lenne kíváncsi mennyire erőteljes benne a hűsítés
Miben szeretnéd használni ? Az accony nagy rangnarok fun … Szerintem Podban nem erős a hűsítés benne , de van … Hosszú távon nekem már hűs, de abszolút nem fogyasztok hűs Liquidet
podban használnám (dl)
Csak hogy valamit mondják 10/5 extra hűsnek nem mondanám .. de ha nem vagy benne biztos akkor van belőle zéró változat amiben sem színezék sem hűsítés .. kedvezőbb a porlasztónak .. ha az accony elszívja azt a 10 üveget ami itthon van nálunk is a zéró jön + hűsítő adalék azzal betudod magadnak állítani a megfelelő hűsítést … Ha igényled
Rendben köszi szépen a segítségedet
Laca féle RY4? Az ilyen áttetsző.
Meg az eredeti kínaiak, pl. Hangsen. Eskü, azok a legfinomabbak egyike
még sárgadinnyében sem találtam párját. 11-13-ig sokat szívtam Hangsent.
Nem, ez az LPV saját márkása. ![]()
Nekem a Hangsen túl markáns volt ry4-ből, Lacáé, meg a Mystic féle volt a két etalon, bár ez utóbbiból amint kijött a Babylon, azonnal átmentem rá… ![]()
Markáns, ízes cuccok voltak. Volt, amit lehetett hígítani simán. (10 ml-t 13-ra). Nekem ez a markánsság mondjuk jól jött, TH és ízütés.
(Tornazsák Camtel….T5, hmmm ![]()
)
Emlékszem egyszer berendeltem 10 darab 10 millis üveggel, akkor is valami szigorítás volt 2012 környékén, aztán az lett a sorsa, hogy az M-Type-ot kevertem vele… ![]()
Jaja, és eo is emelgette szépen az árakat felfelé…