Igen ezt én is észrevettem, ezért sem tudtam lereagálni!
Én és a Párom is MTL -ben utazunk, bár ő sokkal kevesebbet szív.
Pandáéknál bukkantam rá egy új termékre, amiről úgy vélem, említésre méltó lehet.
Mivel többen kifogásolják az aromák általános édességét, vagy a hozzáadott plusz ízeket, így rájuk is gondolt a Blend Freaks gyártó a Classico Neutre koncentrátummal.
Azt írják, hogy naturális, sima dohány nem édes ízzel. Nekem biztos nem lesz, mert én az édeset szeretem, de aki meg pont nem, annak érdekes lehet. Elsősorban frissen áttérőknek ajánlja a gyártó, vagy gondolom azoknak, akik még vágynak a sima, minden mentes dohány ízre. ( A gyártónak több dohányos aromája is van, pl. Classic M, stb.)
Üdv a klubban!![]()
![]()
![]()
![]()
Köszönöm szépen
Ránézésre nekem is kb ilyen volt frissen keverve. Ezek szerint ez ilyen, nincs félni való. Mondjuk gőzölgetem már tegnap óta, miután ezt többen is megerősítették. Nem tapasztaltam semmi furcsaságot. Max annyit, hogy elég jól fogy, de ezt inkább pozitív hátrányaként jegyezném meg. ![]()
Jól látod ez ilyen.Lehet a citromtól opálos passz.A lényeg hogy fini.Én 2 hetet hagyom pihenni.Majd sorrakerül.Most beach flamingót szipákolok sárkánygyümi citrom.![]()
Citrom, kóladió…ezek ilyenek, olajos. Érdemes felrázni tankolás előtt mindig![]()
Én meg az A&L Shinobit tesztelem. (-Mér’ te is behúztad? -Be hát.
)
Rendesen torkon vágós. Egy pohár hideg vizet ne igyál rá. Annak nem ajánlott, aki forrón szereti.![]()
Így intézett el:

Ezt olvasva remélem jól emlékszem , hogy a green editon csúszott a kosaramba ![]()
A Biggy Bear Granade Fraise Kiwi után valahogy nem kívánom a hűsítős leveseket. Arra kis túlzással még a forró tea is jeges volt. ![]()
De jól néz ki ez az átlátszóság…. Nálam még mindig a mentol az igazi. Csak a Blizzard.
Én is rendeltem ezt azt, de nem szeretném színi
. Nem vaper cucc, mert füstöl.