Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Angry Frustration GIF by MOODMAN

5 Likes

Mai keverés @Arpee jóvoltából!!

13 Likes

Színre jó… :smiley:

8 Likes

Remélem ízre is az lesz!!

7 Likes

Ízre nagyon fincsi lesz szerintem Tibor, de a színe ha ilyen akkor erősen kokszgyárra hajaz! :sad_but_relieved_face: :grin:

9 Likes

Csak az íze legyen finom Tamás!! Szeretek vattázni!!:grin:

9 Likes

Igen, ez bosszantó…

6 Likes

Frissen, “ízibe” rögtön, azonnal, késedelem nélkül! :wink: :grin:

16 Likes

Ha ez vigasztal, én tankkal együtt rendeltem meg.

Majd írt Olivia, hogy bocsi, de elfogyott a tank, nem tudja lesz-e még valaha készleten.

Okéé, akkor legyen csak az RBA. Kínából visszafordították a csomagom, 15 nap után ért vissza a 2fdeal-hez.

Most már úton van újra, november végére ide is ér…

The Big Lebowski Reaction GIF

12 Likes

Néha muszáj …

:heart_eyes::heart:
Accony ..

Én

14 Likes

Email megjött a szokásos húszas dübörög, plusz beköszön a Svap…is, akár 25% kedvezmény Halloween akció november 2-ig! :jack_o_lantern: :waving_hand:

11 Likes

Szia!

Visszatérő vásárlóként én is kapok értesítést, de a tegnapiból nem tudom kicsemegézni az általad említett 20%-on felűli plusz Halloween kedvezményeket. Esetleg ebbe is van több vásárlói kategória, amibe előbbre járhatsz?

6 Likes

Szia!
Az akár a lényeg, de a Sva.. általában a meglátásom szerint, belövi az oldalán a %! :waving_hand:

7 Likes

A post was merged into an existing topic: Squonk modok, rda-k, Pelso és társai

Tegnap bekevertem 50 ml La tabaccheria l’ammezzato kivonatos levest. 16 %-ban. 50/50, 4 nik.

És még 50 ml inawera tobacco symphony levest 10%-ban. 50/50, 4nik.

Kivonatos aromából ez volt az utolsó. És inawera-ból is. Most már csakis tpa ry4-asian aromám maradt. 2x30 ml.

Spanyol oldalon, ahonnan rendeltem régebben a nik-et, eszméletlen nagy árak lettek. 50 drb-os nik volt 35 juró. Most ugyanaz lett 140 juró.

Utolsó túrán a melóban vittem 2 drb dl kit-et is magammal. De ott hevertek a táskában mindvégig. Csakis mtl-ben toltam végig a 3 hét melót. Így csak 120 ml fogyott el. ..

10 Likes

Ez már annyira kivonatos, hogy dohánylevelek úszkálnak a felszínen.:zany_face:

6 Likes

Az csak a frissen bekevert és felrázott leves maradék habja. Ami pár nap után eltűnik majd.

6 Likes

Tudom, csak viccelődtem.

6 Likes

Bár nem Te kísérletezgettél valami gyümis liquid szörp előállításával?

6 Likes

De igen. Áfonyás aromát készítettem.

Tettem hozzá pár csepp a&l phoenix aromát is, csupán az enyhe hűsítő miatt. Itt most barnás színe van, de valójában kékes, mint az áfonya. És…nagyon jó lett.

10 Likes